Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Kocke

Med vsemi sodobnimi igračami zagotovo ne boste našli boljših, kot so kocke. Nekaj tako enostavnega, a tako domiselnega in vsestransko uporabnega - kocke so zagotovo najboljša spodbuda za kakovostno igro, pri kateri nikoli ne zmanjka zamisli ter izzivov. Če lahko v domišljiji iz kock sestavimo oziroma zazidamo tako rekoč vse, zakaj ne bi tega naredili tudi v realnosti?

Kocke naše mladosti, izdelane iz lesa, bodo zagotovo ostale priljubljena stalnica še kar nekaj generacij, poleg njih pa danes malčke navdušujejo še vstavljanke, sortirnice, piramide in skladovnice, kjer se za majhne prstke vedno najde kakšna zanimiva naloga. Poleg kakovosti in naravne izdelave, ki jo nudi les, pa se je treba ozreti tudi k umetnim masam, ki omogočajo domišljiji povsem nove razsežnosti - in so gradnik stvaritev prihodnosti, kjer kocke niso več zgolj kocke, temveč tobogani za frnikule.

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • MultiKub Cirkus

  Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo razburljiv cirkus.
  Izvejte več
  23,90 €

 • MultiKub Kmetija

  Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo živahno kmetijo.
  Izvejte več
  23,90 €

 • Piramida - PopBox

  Fantastična vrsta 10. škatel, ki se dobro držijo skupaj in, ki se zavijejo ena v drugo oz. razprostrejo ena iz druge.
  Izvejte več
  16,80 €

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam