Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Otroški nahrbtniki

Vsak izlet, sprehod ali piknik v naravi so prijetnejši, če ima lahko otrok pri sebi stvari, s katerimi se kratkočasi, prav tako pa ne gre brez malice, pijače ali drugih priboljškov. Da bo vse pri roki, dovolj pa bo tudi prostora za nabiranje najrazličnejših zakladov na poti, skrbijo pisani otroški nahrbtniki ljubkih oblik.

Otroški nahrbtnik mora biti majhen in lahek, nikoli pa ni odveč, če je hkrati tudi v obliki simpatičnega prijatelja, ki pomaga nekoliko razgibati domišljijo. Otroški nahrbtniki PaddlePak so oblikovani kot morske živali, zaradi česar so otrokom še bolj všeč, pomembno pa je tudi to, da so izjemno praktični. So vodotesni, torej ne bo med raziskovanjem sveta nobenega strahu pred plohami, poleg tega pa se povsem enostavno odprejo in zaprejo z eno samo zaponko primerno za majhne otroške prstke.

Otroški nahrbtnik PaddlePak je zagotovilo za ljubezen na prvi pogled - otroka bo tako navdušil, da mu ne bo nikoli več težko nositi svoje malice, z njim pa bo vsaka pot lažja - tudi, če se odločite za vzpon na bližnji grič, ne bo nobenega negodovanja.

12 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

12 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam