Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Skiroji

Skiroji so se vrnili med najbolj priljubljena otroška vozila, a vsekakor ne zgolj zaradi modne muhe - veljajo za vozila, ki spodbujajo h gibanju in otroku pomagajo pri obvladovanju ravnotežja, zato jih priporočajo tudi strokovnjaki.

Klasični skiroji skrbijo, da se otroci več gibajo in se lahko z njimi brez težav odpravimo tudi na kakšen sprehod, ki bi bil peš zanje morda nekoliko predolg. Skiro lahko prične otrok uporabljati že kmalu po tem, ko shodi, še zlasti, če uporablja skiro, ki ima tri kolesa in je tako nekoliko bolj stabilen. Za nekoliko mlajše pa so odlična rešitev skiroji, ki se v nekaj potezah spremenijo v prvi poganjalec, na katerem otrok zgolj sedi in se premika sede, ali pa ga na njem potiskamo celo starši.

Pobrskajte po naši ponudbi skirojev blagovne znamke Globber in hitro boste odkrili, da so skiroji dejansko namenjeni za vse starosti, saj prilagajamo tako način zavijanja kot višino krmila. Skiro je gotovo eden tistih gibalnih pripomočkov, ki ga otrok uporablja najdlje - in da bo res tako, skrbimo z inovativnimi skiroji v zanimivih barvah, za varnost pa vam lahko zraven ponudimo tudi vso potrebno zaščitno opremo.

11 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

11 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam