Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Smart Games

Miselne Igre SMART GAMES

Pri SmartGames so prepričani, da je eden najpomembnejših konceptov v otroštvu, učenje skozi igro. Tako se otroci lahko naučijo miselnih, družabnih in govornih spretnosti, prav tako pa pridobijo samozavest, ki jo potrebujejo za premagovanje izzivov v življenju.

Igre Smart Games spodbujajo naslednje miselne spretnosti:
  • prostorsko dojemanje *****
  • načrtovanje ****
  • reševanje problemov ****
  • koncentracija ****
  • logika ***

Vse SmartGames igre vplivajo na različne miselne spretnosti, medtem ko igralci rešujejo izzive v igri. Prav za ta namen so glavne miselne sposobnosti, ki jih posamezna igra stimulira, naštete že na embalaži igre.

Miselne sposobnosti

Med igranjem igre Three Little Piggies otroci pridobivajo npr. spretnost prostorskega dojemanja in načrtovanja. Veščine vizualnega zaznavanja in reševanja problemov spodbuja reševanje izzivov pri igri Color Code.
Za več informacij, si poglejte seznam miselnih spretnosti.

Družabne sposobnosti

SmartGames so igre za enega igralca...vendar to ne pomeni, da pri reševanju izziva lahko sodeluje le en igralec. V bistvu je sodelovanje ključni del izkušnje z igrami SmartGames. Priporočljivo je, da starši in učitelji igrajo z otroki in učenci in od njih pridobivajo povratne informacije in spodbujajo pogovor o igri. Starejši otroci lahko izzive rešujejo skupaj.

Govorne sposobnosti

Mnogo iger dotične blagovne znamke vpliva na razvoj zgodnjih govornih sposobnosti. Igre kot npr. Bunny Boo in Snow White, spodbujajo rabo pojmov "notri", "zunaj", "zgoraj", "spodaj" itn. Igre kot Trucky 3 ponujajo čudovito priložnost pogovora o barvah in oblikah.

Pridobivanje samozavesti

Nekaj najboljšega za razvijalce iger, je videti zadovoljstvo igralcev, ko rešujejo izzive njihovih iger. Ne le to, da rešijo posamezni izziv...ampak, da z reševanjem začetnih izzivov povečujejo svoje znanje in spretnost za reševanje bolj težkih izzivov kasneje v igri, takšnih izzivov, ki so bili na začetku, ko so dobili igro, nepredstavljivo težki.

Drugače povedano: mladi igralci se naučijo, da z vadbo in koncentracijo lahko razvijejo veščine, ki so potrebne, da rešijo tudi najbolj zahtevne probleme.

Izdelki 1 do 24 od skupno 46

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki 1 do 24 od skupno 46

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2