Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Blagovne Znamke

Se tudi vam zdi, da so vam v velikih trgovinah na voljo vedno ene in iste blagovne znamke, ki ne dopuščajo nobene izbire, poleg tega pa obsegajo izdelke, ki so nekakovostni in izdelani brez vsake skrbnosti?
Chebeltza vam odkriva blagovne znamke, ki se odlikujejo z inovativnostjo in s sodobnimi pristopi, kar dokazujejo tudi številne nagrade, ki jih te prejemajo za svoj dizajn, uporabnost in didaktično vrednost. Marsikatera teh blagovnih znamk je butična, druge pa so v svetu dobro poznane in uveljavljene. Med blagovne znamke, ki jih nudimo, spadajo: BigJigs, B.Line, Early Rider, Gigamic, Globber, Hubelino, Janod, Kiddmoto, Manhattan Toy, Orbea, Phil and Ted's, PinToy, Radio Flyer, Scratch, Tidlo, Trunki, Vulli in Zoobie Blaket Pets - če naštejemo le nekatere med njimi.

Z nakupom v otroški trgovini Chebeltza ste lahko prepričani, da boste izbrali otroško opremo, pripomočke in igrače blagovnih znamk, ki so v samem svetovnem vrhu, z našo pomočjo pa so na voljo tudi v Sloveniji - tudi naši otroci si namreč zaslužijo zgolj najboljše.

Izdelki 1 do 24 od skupno 639

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 do 24 od skupno 639

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5