Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Ostalo

Vsi starši si želimo predvsem tega, da bi lahko svojemu otroku zagotovili najlepše možno otroštvo, ki bo polno smeha, igre, učenja in ljubezni. Svoj prvi korak v to smer naredimo že v prvih dneh po rojstvu, ko se v nas razraste starševska ljubezen. Da bi bila ta še bolj globoka, pri nas skrbimo z odličnimi izdelki za mamice ter otroke, ki ustvarjajo ljubečo vez in naklonjenost. Med izdelki za mamice so pravi hit zapestnice za dojenje, ki pomagajo vzpostaviti naravno hranjenje, za čim več skupnih trenutkov z malčkom in predšolskim otrokom pa skrbijo naše knjige, DVD­ji in izdelki za ustvarjalno in poučno rajanje.

Skupno večerno branje pravljic, gledanje poučnih risank na DVD­jih in ustvarjalno preživljanje prostega časa so tisto, kar otroku za vedno ostane v spominu ­ še zlasti, če so knjige in DVD­ji zabavni, rajanja pa pospremimo s kostumi in rekviziti, ki spodbujajo domišljijo.

Privoščite svojemu otroku dobre knjige, DVD­je in ostale pripomočke za ustvarjalno druženje ter tako poskrbite za njegovo srečo. Verjemite, da se bo ta spremenila tudi v vašo.

Izdelki 1 do 24 od skupno 62

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 24 od skupno 62

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3