Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Na kolesih

Gibanje je osnova zdravega življenja, pri otrocih pa je to na srečo nekaj povsem naravnega ter nekaj, česar se neizmerno veselijo. Svet na kolesih pa ni zgolj svet gibanja, je tudi svet spoznavanja svojih zmožnosti, spretnosti in omejitev.

Igrače na kolesih, ki omogočajo spoznavanje bližnje in daljne okolice postanejo zanimive že pred prvimi samostojnimi koraki, ko otroci radi sedejo na prve poganjalce in naredijo nekaj nerodnih premikov po stanovanju, še bolj pa so poganjalci zanimivi, ko so dovolj veliki, da se z njimi odpravijo na dvorišče ali sprehod.
Poganjalec ali skiro otroku omogoča, da se počuti svobodnega in samostojnega, da bo svet na kolesih varen, pa poskrbijo otroške čelade in druga zaščitna oprema. Skiroji, tricikli, poganjalci in druga otroška vozila so odlični tudi za na pot, izberete pa lahko nekaj še boljšega - naše otroške kovčke na kolesih, ki so hkrati namenjeni prtljagi in vožnji.

Postavite otrokov svet na kolesa! Poganjalec, skiro, voz, tricikel ali otroško kolo so najbolj zabavni načini, da otroka za vedno navdušite nad gibanjem.

Izdelki 1 do 24 od skupno 66

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki 1 do 24 od skupno 66

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3