Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Smart Games, Butterflies

Bodite prvi in ocenite izdelek

Podrsaj igralne ploščice in ustvari čudovite metulje. 48 izzivov za 1 igralca.


Sproščujoče in hkrati strateško sestavljanje slikovnih ploščic na igralni ploskvi spodbuja otrokove sposobnosti pri reševanju izzivov in mu daje veliko priložnosti za učenje.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

14,99 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Miselna igra Smart Games, Metulji

Podrsaj igralne ploščice in ustvari čudovite metulje. 48 izzivov za 1 igralca. Primerno za starejše od 6 let. Igre je konec, ko so narejeni vsi metulji, kateri so prikazani na izzivu. Metulji morajo biti sestavljeni v celoti, delno sestavljeni metulji na robu ploskve niso dovoljeni.

Priložena je igralna knjižica s slikovnimi izzivi in rešitvami.

Igrača pri otroku spodbuja koncentracijo, načrtovanje, reševanje težav, prostorsko orientacijo in vizualno predstavo.

Miselne igre Metulji - zabava za otroke in tudi starejše

Zabavne miselne igre Metulji so namenjene za otroke nad šestim letom starosti, pri čemer drsna sestavljanka omogoča samostojno igranje, zato otrok ne potrebuje soigralcev in se lahko zabava sam. Sproščujoče in hkrati strateško sestavljanje slikovnih ploščic na igralni ploskvi spodbuja otrokove sposobnosti pri reševanju izzivov in mu daje veliko priložnosti za učenje, ne da bi bil nenehno prilepljen na elektronsko napravo, kot je telefon.

Otroške miselne igre Metulji vsebujejo kompaktno igralno ploščo s predalom in pokrovom, osem obojestranskih kvadratnih ploščic z delnimi sličicami metuljev ter knjižico z 48 izzivi, kjer lahko otrok izbira med enostavnimi in zahtevnejšimi izzivi pri sestavljanju. V knjižici pa so predstavljene tudi rešitve za posamezen izziv.

Kako poteka igra na otroški drsni sestavljanki?

Najprej igralec izbere izziv iz knjižice in na podlagi tega postavi ploščice sestavljanke na igralno ploščo. Pri tem so na eni strani kvadratne ploščice narisane delne slike metuljev, druga stran pa je bela oziroma prazna. Namen miselne igre Metulji je v tem, da otrok ugotovi, kakšne poteze sestavljanja mora ubrati, da se bodo na koncu vse sličice ujemale.

Na igralni ploskvi je en kvadratek prazen, zato da igralec lahko premika ploščice po ploskvi. Pri tem pa jih ne sme dvigniti in prestaviti v drug kvadratek, vendar lahko ploščice premika le z drsenjem.

Drsna sestavljanka je končana, ko je motiv na ploskvi enak motivu v knjižici. Pri enostavnejših izzivih je sestavljanko mogoče sestaviti z več potezami, pri težjih izzivih pa obstaja le ena rešitev.

Miselne igre Metulji - sestavljanka za samostojno igranje

Drsna sestavljanka je majhna, kompaktna in priročna, zato jo lahko otrok pospravi v nahrbtnik in odnese s seboj. Prav zaradi teh lastnosti je idealna tudi za potovanja, saj se otrok lahko zabava s sestavljanjem tudi med vožnjo v avtu, pri čemer je igralna ploskev dovolj lahka, da jo otrok drži v naročju. Ko pa s sestavljanjem zaključi, pa vse ploščice pritrdi in postavi na igralno ploskev, ki se nato s pokrovom zapre in tako prepreči, da bi ploščice izpadle ali se izgubile.

Vabimo vas, da si ogledate še druge igre v rubriki Družabne igre. Med najbolj priljubljene igre zagotovo sodijo Naseljenci otoka Catan, miselne igre Metulji pa so prav tako izjemno popularne.

Oglejte si video posnetek:


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').