Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Šablona za poslikavo obraza - Ninja

Bodite prvi in ocenite izdelek

Grim'Tout šablone za poslikavo obraza so izjemno enostavne za uporabo in omogočajo fantastične poslikave tudi tistim, ki drugače niso najbolj spretni z barvami in čopiči. Šablone so kozmetične kakovosti in namenjene večkratni uporabi.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
6,50 €
6,50 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Šablona za poslikavo obraza z motivom Ninje - pralna in namenjena za večkratno uporabo

Bi želeli pobarvati obraz vaše pustne šeme, pa niste ravno najbolj spretni z barvami in čopiči?
Nič hudega, na voljo imamo priročne in za uporabo povsem preproste alternative - šablone za poslikavo obraza.

Z Grim'Tout šablonami za poslikavo obraza, profesionalne poslikave postanejo... enostavne kot pasulj!
Pravzaprav lahko s preprostimi kretnjami ustvarite vrste vzorcev, ki jih lahko ponavljate, kombinirate, dodajate... Šablona se zaradi posebnega materiala namreč "prilepi" na kožo (brez lepila!), in jo - ko končate s poslikavo - enostavno odstranite, očistite in kasneje po potrebi ponovno uporabite. Ustvarjanje izjemnih poslikav obraza ni bilo še nikoli tako zelo enostavno!

Prednost dotičnih šablon je v tem, da so narejene iz mehkega materiala, zaradi česar se lepo oprimejo kože, ne glede na to na kateri del telesa jo namestite. Vsi pogoji so torej ustvarjeni tako, da vam omogočajo kar najboljše razmere za delo in ustvarjanje. Sedaj ste na vrsti vi!

Kako uporabiti šablono?
 • Del šablone, ki jo želite uporabiti za poslikavo namestite na del telesa, ki ga želite poslikati. Šablono lahko v primeru, da si premislite, poljubno premeščate, dokler je ne namestite, kot bi jo želeli.
 • Poljubno izbrane barve nato nanesete s pomočjo čopiča, gobice ali pa svinčnika in barvic. Nič lažjega!

 • Grim'Tout šablone za poslikavo obraza po uporabi očistite z vodo in blago milnico, jih posušite in pospravite. Do naslednjič. Šablone so namreč namenjene večkratni uporabi, zato boste lahko mojstrsko poslikali male obraze ob čisto vsaki priložnosti.

  Specifikacije:
  • šablona za poslikavo obrazo na temo: Ninja
  • sestavlja jo 14 manjših vzorcev

  • izjemno praktična uporaba
  • primerno za takojšnjo uporabo
  • enostavno odstranjevanje, repozicioniranje
  • enostavno čiščenje - z blago milnico in vodo
  • namenjeno večkratni uporabi

  • evropski proizvajalec
  • izdelano skladno s kozmetičnimi in CE standardi
  • izdelki niso testirani na živalih


  Več o Grim'Tout


  Grim'Tout so barve za obraz francoskega proizvajalca, s katerimi lahko vaš otrok v času pusta, noči čarovnic ali otroške rojstnodnevne zabave hitro prevzame podobo princese, viteza, klovna, superjunaka, tigra ali katerega koli drugega (pravljičnega) bitja. Barve za poslikavo obraza (ali drugega dela telesa) so otrokom kakor tudi staršem ter vzgojiteljem prijazne, slednji so namreč tisti, ki običajno poskrbijo za poslikavo ter za odpravljanje posledic domišljijske igre in igre vlog zvečer pred spanjem. Prav zato se bile barve zasnovane za enostaven nanos in še bolj enostavno odstranjevanje. Potrebna sta le voda in blaga milnica, da je mali obraz v nekaj minutah spet takšen, kot ste ga vajeni.

  Barve za obraz so izdelane v Evropi in zasnovane z mislijo na občutljivo otroško kožo - tako najmlajših kot tudi malo večjih, ki jim poslikava obraza ne predstavlja nič manj veselja. Barve so izdelane na vodni osnovi zaradi česar niso mastne, predvsem pa ne vsebujejo parabenov in jim niso dodane nobene dišave. Otroci tako lahko izživijo svojo domišljijo na otroški zabavi, v vrtcu, pri vsakdanji igri ali v mini gledaliških predstavah in nastopih, ne da bi bilo staršem potrebno skrbeti glede neprijetnih kožnih reakcij ter alergij.

  Vsi izdelki Grim'Tout imajo CE certifikat ter so izdelani v skladu s kozmetičnimi standardi.

  Da bi bile barve za poslikavo obraza otrokom v čim večje veselje, mojstri za poslikave pa bi lahko na preprost način ustvarili zanimive ter umetniške preobrazbe, ponuja Grim'Tout izjemno paleto barv ter pripomočkov za poslikavo oziroma nanašanje barv, ki so prilagojene za vse - tako za začetnike, ki se na rojstnem dnevu ali zabavi prvič soočijo z otroško željo po prikupnih motivih na ličkih, kot tudi za prave mojstre in mojstrice, ki se z ličenjem in masko srečujejo pogosteje.

  Barve za obraz Grim'Tout so koži prijazne barve, s katerimi starši, animatorji, vzgojitelji in drugi navdušujejo najmlajše in jim pomagajo, da se povsem vživijo v domišljijski oziroma pravljični svet. Z njimi lahko poskrbite za drobno poslikavo ob valentinovem, novem letu in božiču, za popolno masko ob pustu ali noči čarovnic, za nadgradnjo tematske igre na praznovanjih rojstnih dni ter drugih zabavah ali družinskih srečanjih, za posebno vzdušje na dopustu, za domiselno urejene junake v gledaliških predstavah, za poslikavo obraza v ekipnih ali nacionalnih barvah ob športnih prireditvah…


  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve.

  Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').