Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

V-Cube kocka 3x3 - klasična

Bodite prvi in ocenite izdelek

V-Cube™ 3 je večbarvna tristopenjska rotacijska kocka, ki nudi zabavno igranje ter nadgrajevanje spretnosti. V-Cube™ kocka 3 je popolna kocka za začetnike in je drugi najmanjši član družine V-CUBE.

Razpoložljivost: Na zalogi

14,90 €

* Obvezna polja

14,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

V-CUBE™ 3 - večbarvna tristopenjska rotacijska kocka

Kocka neverjetnih hitrosti! :)
V-Cube 3 je kocka z izjemno gladko rotacijo in neverjetno hirostjo, kar ste jih kdaj videli! Odlična je tako za tekmovanje, kakor tudi brezmejno domače igranje oz. reševanje.

V-Cube 3 dolikuje vrhunska kakovost in izjemna zmogljivost. Barve na kocki so odlične kakovosti, odtenki pa zelo živi. Obračanje je naravnost presenetljivo - izjemno hitro in gladko, brez kakršnega koli zatikanja.
Kocko je mogoče obračati četudi le-ta nima natančno poravnanih robov in gladko preseka tudi 45° kote. To je največ, kar je zmogla katera koli kocka do sedaj. V-Cube 3 je malenkost težja, vendar je zaradi slednjega bolj trdna in trpežna.

V-Cube kocke so odlične za takozvan speedcubing oz. hitrostno sestavljanje kocke.

V-Cube kocka 3 je najbolj klasična izmed vseh rubikovih oz. rotacijskih kock. Primerna je za nekoliko spretnejše začetnike, saj nudi zabavno igranje in dovoljuje nadgrajevanje. Vsak igralec mora najti pravo strategijo, da bi sestavil kocko s stranicami enakih barv.

V-Cube 3 ima skoraj 4,32 miljonov možnih permutacij in tehta zgolj 98g. Kocka je sestavljena iz 26 kosov, 8 vidnih vogalov, ter ima trden križ, ki podpira njihovo neodvisno vrtenje na osnovnih oseh.

Značilnosti V-Cube 3 kocke:
  • 4,32*106 možnih permutacij
  • izbirate lahko med pravokotno in zaobljeno obliko
  • težavnost: ** / *****
  • teža: 98g
  • kocko sestavlja 26 manjših kock

Več o V-Cube


Pametna kocka, ki spreminja svet rubikovih in njim podobnih kock!
Pozdravljamo vas v svetu V-Cube™ - vodilnega inovatorja rotacijskih kock. :)
V-Cube izdelki so edinstveno zasnovani in izdelani iz niza rotacijskih kock, njihova izdelava pa sloni pod enotno blagovno znamko V-Cube™, ki jo je grški inženir Panagiotis Verdes izumil in patentiral po vsem svetu.

V-Cube™ tehnologija omogoča izdelavo kocke z neomejenim številom plasti, ki kljub temu zagotavlja izjemno in gladko rotacijo. Revolucionarni pristop je pripeljal do inovativne konstrukcije, ki je dovoljevala proizvodnjo z več kot petimi sloji - neverjeten in skoraj 20 let nedosegljiv cilj!
Obenem je poenotena tehnologija V-Cube privedla do oblikovanja in industrijske proizvodnje, ki nudi precej bolj vzdržljive in uporabniku prijazne izdelke obstoječih velikosti, hkrati pa so predstavili tudi kocke v obliki takozvane "pillow" (blazinice) kocke oz. zaobljene kocke.
Poleg vsega, pa inovativni pristop V-Cube™ nudi tudi stilski pristop - z neposrednim tiskanjem na površino kocke lahko ustvarjate brezmejne kreacije priljubljenih predmetov, ali pa potiske z družinskimi fotografijami za bolj personalizirano darilo ob rojstnem dnevu ali obletnici.

Izdelki V-Cube™ so namenjeni otrokom, staršem, študentom, učiteljem, strokovnjakom in umetnikom, turistom, ljubiteljem muzejev, podjetnikom ter tistim nekoliko manj podjetnim... Edinstvene lastnosti dotičnih kock vsakomur omogočajo obilico zabave, ne glede na stopnjo težavnosti ali izkušenosti, hkrati pa želijo proslaviti V-Cube kot kocko 21. stoletja.

Video posnetek V-Cube:

Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').