Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Skladovnice

7 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Funny Magnets - Divje živali

  Šest divjih živalic je narejenih iz lesa. Vsako živalico sestavljajo trije kosi, ki se med seboj spoprimejo s pomočjo magnetkov, vaš malček pa bo lahko sestavil poljubne kose, važno je le, da ima vsaka živalica glavo, trebušček in noge. Hecne živalice, ki jih bo sestavil vaš malček vas bodo zagotovo nasmejale do solz.
  Izvejte več
  21,50 €

  Ni na zalogi

 • Funny Magnets - Domače živali

  Štiri domače živalice so narejene iz lesa. Vsako živalico sestavljajo trije kosi, ki se med seboj spoprimejo s pomočjo magnetkov, vaš malček pa bo lahko sestavil poljubne kose, važno je le, da ima vsaka živalica glavo, trebušček in noge. Hecne živalice, ki jih bo sestavil vaš malček vas bodo zagotovo nasmejale do solz.
  Izvejte več
  21,50 €

  Ni na zalogi

 • Gugajoča magnetna skladovnica

  Prikupen možic, sestavljen iz 8 kosov, bo s svojimi živimi barvami navdušil vsakega malčka, z njim pa se bodo najraje igrali najmlajši navihanci, saj se kosi med seboj držijo s pomočjo magneta in jih ni potebno natikati na palico.
  Izvejte več
  19,90 €

 • MultiKub Cirkus

  Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo razburljiv cirkus.
  Izvejte več
  23,90 €

 • MultiKub Kmetija

  Komplet petih, resnično lepo oblikovanih škatel, ki se zložijo ena v drugo ali pa jih postavite eno zraven druge, je Janod oblekel v svetle barve in lepe ilustracije, skupaj z lesenimi figuricami pa predstavljajo živahno kmetijo.
  Izvejte več
  23,90 €

 • Set lesenih magnetnih kock

  Set fantastičnih živobarvnih lesenih kock, s katermimi bodo otroci lahko sestavili vozila, živali ali pa razne svojevrstne strukture.
  Izvejte več
  44,90 €

  Ni na zalogi

 • Skladovnica Nodi

  Lesena skladovnica v obliki malega Nodija, s katerim se bo vaš malček učil pravilnega razporejanja ter zaporedja, hkrati pa se bo neizmerno zabaval.
  Izvejte več
  25,30 €

7 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam