Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Kocke

Med vsemi sodobnimi igračami zagotovo ne boste našli boljših, kot so kocke. Nekaj tako enostavnega, a tako domiselnega in vsestransko uporabnega - kocke so zagotovo najboljša spodbuda za kakovostno igro, pri kateri nikoli ne zmanjka zamisli ter izzivov. Če lahko v domišljiji iz kock sestavimo oziroma zazidamo tako rekoč vse, zakaj ne bi tega naredili tudi v realnosti?

Kocke naše mladosti, izdelane iz lesa, bodo zagotovo ostale priljubljena stalnica še kar nekaj generacij, poleg njih pa danes malčke navdušujejo še vstavljanke, sortirnice, piramide in skladovnice, kjer se za majhne prstke vedno najde kakšna zanimiva naloga. Poleg kakovosti in naravne izdelave, ki jo nudi les, pa se je treba ozreti tudi k umetnim masam, ki omogočajo domišljiji povsem nove razsežnosti - in so gradnik stvaritev prihodnosti, kjer kocke niso več zgolj kocke, temveč tobogani za frnikule.

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Gugajoča magnetna skladovnica

  Prikupen možic, sestavljen iz 8 kosov, bo s svojimi živimi barvami navdušil vsakega malčka, z njim pa se bodo najraje igrali najmlajši navihanci, saj se kosi med seboj držijo s pomočjo magneta in jih ni potebno natikati na palico.
  Izvejte več
  19,90 €

 • Sortirna kocka z živalicami

  Ali ima mačka rada kost? Ali pes rad jé jabolka? Najprej sestavite živalico nato pa ugotovite, kaj le-ta najraje jé in nato živilo potisnite skozi ustrezno luknjo. Fantastična, poučna in zabavna igrača za vsakega malčka!
  Izvejte več
  33,90 €

 • Sortirni grad

  S prikupno sortirnico v obliki gradu in s petimi živobarvnimi kockami, ki so na eni strani tudi poslikane, se bo vaš malček naučil prepoznavati oblike in barve, hkrati pa ga bo le-ta ponesla v domišlijski grajski svet.
  Izvejte več
  19,90 €

3 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam