Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Avtomobili in vozila

20 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Aktivnostni traktor Charles

  Vsi na krov! ..khm, pardon! Vsi na traktor! ...in že vas traktorist Charles popelje dogodivščinam naproti.
  Izvejte več
  24,90 €

 • Gasilski tovornjak

  Izreden gasilski tovornjak iz masivnega lesa in lesenimi pripomočki za gašenje požara.
  Izvejte več
  54,90 €

 • Gradbiščna oprema

  Fantastična gradbiščna oprema, narejena iz masivnega lesa dopolnjuje delovne stroje istoimenske serije.
  Izvejte več
  23,90 €

 • Modarri, Komplet treh avtomobilov

  Komplet treh Modarri avtomobilov v eni embalaži. Avtomobilčke poljubno sestavite in nato preizkusite svoje dirkaške sposobnosti, saj avtomobili cesto "objamejo" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi te avtomobila razstavite, združujete z drugimi ter ustvaritjate popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  63,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Beach Cruzer

  Predstavljamo vam novi Beach Cruiser, katerega navdih se zgleduje po Santa Cruzu. Popolno vozilo za vožnjo vzdolž obale. Avtomobil s popolnim vzmetenjem in sistemom za krmiljenje s katerim lahko dobesedno občutite cesto. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Beach Cruiserja razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili, ter ustvarite popolnoma unikatna vozila. Izvejte več
  21,90 €

 • Modarri, S1 DIY Street Car

  Vpadljiv S1 DIYStreet avtomobil je prav poseben avtomobil, saj ga lahko oblečete v poljubne barve! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Street Car

  Vpadljiv S1 Street avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, T1 Track Car

  Za privlačen T1 Track avtomobil so proizvajalci dobili navidh pri italijanskih superavtomobilih! S T1 boste lahko preizkušali svoje dirkaške sposobnosti, saj cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi track avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, X1 Dirt Car

  Vpadljiv X1 Dirt avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Dirt avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Tidlo, Gasilski tovornjak

  Fantastičen gasilski tovornjak narejen iz masivnega lesa, vključuje tudi ogromno premičnih delov, zaradi česar se bodo vaši malčki z lahkoto potopili v prečudoviti domišlijski svet, ter znova in znova postajali gasilski junaki.
  Izvejte več
  49,90 €

  Ni na zalogi

 • Tovornjak s prikolico in avtomobilčki

  Zgornja ploskev prikolice se spusti nazaj in tako ustvari nakladalno rampo, po kateri bodo malčki nenehno spuščali in dvigovali avtomobile na tovornjak ter jih prevažali naokoli.
  Izvejte več
  27,90 €

 • Velik lesen bager/nakladač

  Fantastičen velik rumen bager nakladač, z delujočo žlico, narejen iz masivnega lesa ter kolesi obloženimi z gumo, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo bager ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  34,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen bager/rovokopač

  Fantastičen velik rumen bager, z delujočo žlico, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi gosenicami, ki bodo skrbele, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo bager ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  39,90 €

 • Velik lesen buldožer

  Fantastičen velik rumen buldožer, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi gosenicami, ki bodo skrbele, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo buldožer ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  30,90 €

 • Velik lesen mobilni žerjav

  Fantastičen velik rumen mobilni žerjav, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  28,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen prevozni tovornjak s 4 avtomobili

  Komplet vsebuje štiri lepe živobarvne avtomobile in dvonadstropni prevozni tovornjak, s katerim jih boste lahko prevažali naokoli. Zgornjo rampo lahko spustite, kar omogoča varno nakladanje in razkladanje avtomobilov. Izvejte več
  39,90 €

 • Velik lesen tovornjak prekucnik

  Fantastičen velik tovornjak prekucnik, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  34,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen valjar

  Fantastičen velik rumen valjar, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  30,90 €

 • Zabavne magnetne živalice s kolesi

  Zabavne lesene magnetne živalice bodo poskrbele za neskončno zabavo vašega malčka, ta pa bo med igro nevede uril fine motorične in govorne spretnosti.
  Izvejte več
  28,90 €

 • Zabavni ključi LucKeys

  Vsak otrok se rad igra s ključi! Z zabavnimi ključi LucKeys bodo otroci dobili svoje prve čisto prve ključe... kar pomeni, da so ključi varni za otroke, mame pa mirne, ker ima svoje ključe vedno tam kjer morajo biti.
  Izvejte več

  Redna cena: 16,90 €

  Akcijska cena 15,90 €

  Ni na zalogi

20 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam