Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Igrače

Kakovostna otroška igrača ni zgolj pripomoček, ki našim najmlajšim pomaga pri kratkočasenju, temveč je učno orodje, ki ga spodbuja k spoznavanju sveta in mu predstavlja prvo učenje. Otroške igrače so tako bistven del otroštva in nujne za otrokov razvoj.

Naše otroške igrače obsegajo kakovosten program, namenjen vsem starostim in razvojnim stopnjam, predvsem pa jih odlikuje visoka kakovost, zaradi katere je didaktična igra otrokom še bolj prijetna. Med njimi so mehke igrače, vstavljanke, avtomobili in vozila, vse za domišljijsko igro, leseni vlakci, sestavljanke in puzzle, družabne igre in mnoge druge otroške lesene igrače ter tudi igrače drugih materialov.

Če si otrok želi igrače, mu vsekakor prisluhnite in poskrbite, da mu boste ponudili takšno, ki bo primerna njegovi starosti, znanju in zanimanju. Otroška igračka lahko namreč pogosto že v najzgodnejši fazi razvoja nakaže, kaj je tisto, kar otroka še posebej veseli in pri čem ga je potrebno spodbujati.

6 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Modarri, Komplet treh avtomobilov

  Komplet treh Modarri avtomobilov v eni embalaži. Avtomobilčke poljubno sestavite in nato preizkusite svoje dirkaške sposobnosti, saj avtomobili cesto "objamejo" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi te avtomobila razstavite, združujete z drugimi ter ustvaritjate popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  63,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Beach Cruzer

  Predstavljamo vam novi Beach Cruiser, katerega navdih se zgleduje po Santa Cruzu. Popolno vozilo za vožnjo vzdolž obale. Avtomobil s popolnim vzmetenjem in sistemom za krmiljenje s katerim lahko dobesedno občutite cesto. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Beach Cruiserja razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili, ter ustvarite popolnoma unikatna vozila. Izvejte več
  21,90 €

 • Modarri, S1 DIY Street Car

  Vpadljiv S1 DIYStreet avtomobil je prav poseben avtomobil, saj ga lahko oblečete v poljubne barve! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Street Car

  Vpadljiv S1 Street avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, T1 Track Car

  Za privlačen T1 Track avtomobil so proizvajalci dobili navidh pri italijanskih superavtomobilih! S T1 boste lahko preizkušali svoje dirkaške sposobnosti, saj cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi track avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, X1 Dirt Car

  Vpadljiv X1 Dirt avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Dirt avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

6 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam