Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Za Dva ali Dvojčke

5 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Dot z dodatnim sedežem

  Kompakten, vedarle polno zmogljiv in z vsemi značilnostimi Phil and Ted's vozičkov, je Dot tandem idealen za mestno vožnjo. Phil and Ted's-ov najmanjši "inline" voziček še vedno nudi izredno velik osnovni sedež in ga lahko, tako kakor tudi druge vozičke Phil and Ted's, prilagodite rastoči družini z nakupom dodatnega sedeža.
  Dobavni rok: 10-12dni. Phil and Ted's voziček Dot trenutno ni dobavljiv. V primeru kakršnega koli vprašanja se prosimo obrnite na 059 044 766 oz. 040 885 905 ali na info@chebeltza.com. Izvejte več
  608,00 €

  Ni na zalogi

 • Navigator z dodatnim sedežem

  Navigator je enkraten voziček namenjen staršem, ki si želijo oz. potrebujejo dvojni voziček, vendar tehta manj kot tradicionalni vse-terenski dvojni voziček. Staršem nudi vsestransko uporabnost, zanimivo obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino.
  Dobavni rok: 10-12dni. Izvejte več
  668,00 €

 • Novi Classic z dodatnim sedežem

  Phil and Ted's Classic otroški voziček, je vsestranski terenski voziček z vsemi osnovnimi funkcijami Phil and Teds vozičkov. Edini voziček, ki ga boste potrebovali za enega ali za dva otroka.
  Dobavni rok: 10-12 dni. Izvejte več
  523,00 €

 • Verve z dodatnim sedežem

  Verve je enkraten voziček, ki staršem nudi vsestransko uporabnost, elegantno obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino. Voziček je namenjen novorojenčkom od rojstva dalje, vse do starosti šest let (oz. do največje možne obremenitve 40kg). Po želji lahko dokupite tudi dodatni sedež (double kit), s katerim bo na vozičku prostor tudi za drugega otroka. Dodatni sedež zlahka namestite na voziček, z njim (in avtosedežem) pa lahko tvorite kar sedem različnih kombinacij vozička.
  Dobavni rok: 10-12 dni Izvejte več
  924,00 €

 • Vibe z dodatnim sedežem

  Phil and Ted's Vibe je eleganten voziček, ki združuje funkcionalnost ter ergonomsko udobje, ki predvsem ustreza mestnemu življenju ter potepanju. Uporabljate ga lahko od rojstva, pa vse do otrokovega petega (5) leta starosti. Dodatni sedež (double kit) pa bo nudil prostor tudi drugemu otroku in ga dokupite po želji oz. potrebi. Dodatni sedež zlahka namestite in z njim tvorite kar štiri različne kombinacije vozička.
  Dobavni rok: 10-12 dni Izvejte več
  879,00 €

5 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam