Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Smart Games, IQ Fit

Bodite prvi in ocenite izdelek

Igra je namenjena tako začetnikom in majhnim otrokom, kakor tudi nekoliko starejšim z željo po zahtevnejših izzivih. IQ-Fit vključuje 120 - na pogled enostavnih, a težko odložljivih izzivov. Cilj igre je z barvnimi igralnimi kosi zapolniti igralno ploščo tako, da nobena luknjica na igralni plošči ne ostane nezapolnjena. • 120 izzivov, 5 stopenj

 • za mlade in stare; od 6 do 99 let

 • prenosna in izjemno kompaktna igra

 • zasvojljiva mala miselna igra za solo igralce


 • Razpoložljivost: Na zalogi

  11,90 €
  11,90 €

  100% VAREN NAKUP!
  V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

  HITRA DOSTAVA
  Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

  VAS ZANIMA ŠE KAJ?
  VPRAŠAJTE NAS!
  Na voljo smo vam vsak dan
  med 9. in 15. uro
  (razen nedelje in praznikov):
  t: +386 (0)59 044 766
  m: +386 (0)40 885 905
  e: info[at]chebeltza.com

  Podroben opis izdelka

  Podrobnosti

  Priročna, žepna miselna igra Smart Games - IQ Fit

  Ohranite svoje možgane v formi, z izjemno miselno igro!

  Zložite vse 3D kose sestavljanke na igralno ploščo tako, da bo videti kot navaden 2D image. En od "štrlečih" strani vsakega igralnega kosa ima izbočeno 1 kroglico, druga pa 2 kdoglici. Torej, odvisno od tega, kako obrnete kos, dobite kos z manjšo ali večjo površino. Ko rešite izziv, morajo biti vsi kosi sestavljanke nameščeni na igralni plošči brez lukenj ali "štrlečih" delov.
  Igra je namenjena tako začetnikom in majhnim otrokom, kakor tudi nekoliko starejšim z željo po zahtevnejših izzivih. IQ Fit vključuje 120 - na pogled enostavnih, a težko odložljivih izzivov.

  Smart Games ima že impresiven nabor iger! Obstaja toliko izbire, da je težko izbrati zgolj eno samo resnično dobro igro. Med ogromno zbirko obstaja vrsta iger, ki so navdušile vse ljubitelje miselnih iger imenovano IQ. Serijo žepnih miselnih iger je oblikoval - kdo drug, kot - Raf Peeters. Zbirka vsebuje 12 različnih iger (do sedaj), vse pa so izredno zanimive in zasvojljive, še posebej, če ste velik navdušenec miselnih izzivov.

  IQ Fit je nekoliko drugačen od svojih kolegov. Natančneje v obliki njegovih delov, saj so le-ti 3 dimenzionalni. Ponavadi se igre IQ igrajo na ravni površini v 2D obliki, a vendarle je 3D tisto, kar naredi IQ Fit toliko bolj zanimivo in kar poskrbi za pravi preobrat miselnih izzivov.

  Kot vse IQ igre, IQ Fit sestavljajo manjša igralna plošča s pokrovom, zaradi česar igro lahko vzamete kamor koli vam srce poželi - k babici in dedku, v šolo, na počitnice... Vse igralne kose lahko zložite in shranite na igralno ploščo ter jo pokrijete s pokrovom, brez bojazni, da bi kakšen kos izgubili. Poleg igralnih kosov, pa je priložena tudi knjižica s 120 izzivi - dovolj, da boste ostali zaposleni kar nekaj časa.
  Prav posebni elementi so tisto, zaradi česar je IQ Fit tako edinstven. Vsak od 10 kosov ima dve štrleči/izbočeni/izstopajoči strani - na eni strani 1 kroglico, na drugi 2. Nekatere kose sestavlja 6, nekatere pa 7 kroglic. Noben kos ni enake oblike, četudi se morebiti tako zazdi na prvi uč. Vsak od njih je drugačne barve, da bi jih lažje razlikovali. Vsi izzivi so sestavljeni tako, da s pravilno rešitvijo in vsemi koščki pokrijete površino 10 x 5 enot, preostale štrleče kroglice pa morajo sesti v luknjice znotraj igralne plošče. Nobene štrleče kroglice ne smejo kukati izzven igralne plošče, zapolnjene morajo biti pa vse luknjice le-te.

  Igre IQ so nekoliko lažje razumljive, kot preostale Smart Games igre, saj imajo manj pravil. Preprosto si zastavite izziv, glede na stopnjo težavnosti in ga poizkusite rešiti. Prvi izzivi so lahko izjemno enostavni, saj začetne postavitve na osnovni plošči že vključujejo večino igralnih kosov, so pa izredno kotistni za boljše razumevanje igre. Ko napredujete skozi težavnostne stopnje, začetne postavitve vsebujejo vse manj kosov, zaradi česar se težavnost resnično hitro povečuje. Vsi izzivi imajo zgolj eno rešitev, zato je potrebno dobro pomisliti, preden postavite kos na igralno ploščo.

  Vse igre iz serije IQ se na prvi pogled zdijo podobne, a so vendarle povsem različne. Vsaka od njih ima svoje posebnosti in značilnosti zaradi česar se med seboj bistveno razlikujejo. IQ Fit je ena izmed najbolj zanimivih v seriji do sedaj. V kolikor ste ljubitelj miselnih iger, potem dotične igre zagotovo ne smete spregledati.

  Žepna miselna igra Smart Games - IQ Fit; Primer
  Primer sestavljanke IQ Fit z dvema štrlečima stranicama. Ko je stran A vidna, pokriva 5 lukenj igralne plošče (sredina). Toda, ko je stran B vidna, pokriva 6 lukenj!


  Oglejte si video posnetek:


  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').