Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Smart Games, IQ Blox

Bodite prvi in ocenite izdelek

Igra je namenjena tako začetnikom in majhnim otrokom, kakor tudi nekoliko starejšim z željo po zahtevnejših izzivih. IQ-Blox vključuje 120 - na pogled enostavnih, a težko odložljivih izzivov. Cilj igre je z barvnimi igralnimi kosi imenovanimi tetromini in pentomini zapolniti igralno ploščo tako, da nobena luknjica na igralni plošči ne ostane nezapolnjena. • 120 izzivov, 5 stopenj

 • za mlade in stare; od 6 do 99 let

 • prenosna in izjemno kompaktna igra

 • zasvojljiva mala miselna igra za solo igralce


 • Razpoložljivost: Na zalogi

  11,90 €
  11,90 €

  100% VAREN NAKUP!
  V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

  HITRA DOSTAVA
  Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

  VAS ZANIMA ŠE KAJ?
  VPRAŠAJTE NAS!
  Na voljo smo vam vsak dan
  med 9. in 15. uro
  (razen nedelje in praznikov):
  t: +386 (0)59 044 766
  m: +386 (0)40 885 905
  e: info[at]chebeltza.com

  Podroben opis izdelka

  Podrobnosti

  Priročna, žepna miselna igra Smart Games - IQ Blox

  Razmišljajte izzven okvirov!

  Pri igri IQ Blox stene ne blokirajo; namesto tega vam pomagajo najti rešitev. Uporabite stene kot vodila, medtem ko zapolnjujete igralno ploščo s pisanimi sestavnimi deli sestavljanke.
  Igra je namenjena tako začetnikom in majhnim otrokom, kakor tudi nekoliko starejšim z željo po zahtevnejših izzivih. IQ Blox vključuje 120 - na pogled enostavnih, a težko odložljivih izzivov.

  Zapolnite igralno ploščo z barvnimi koščki. Stene, vam pomagajo najti rešitev. Kompaktna miselna igra s 120 izzivi - od enostavnih do izredno težkih.

  Enostavno pričeti, težko prenehati!

  IQ Blox je ena izmed novejših komplaktnih miselnih iger serije IQ ameriškega proizvajalca Smart Games.
  Priročne žepne miselne igre je oblikoval Raf Peeters, in so kot nalašč za na potovanje ali počitnice, saj so oblikovane v škatlicah, dovolj majhnih in priročnih za vsak žep! IQ Igre bodo spodbudile vaše možgane in postavile vaše miselne spretnosti na preizkus.

  IQ Blox igra uporablja pametno, novo funkcijo: majhne stene/pregrade v obliki črke U, ki preprečujejo, da bi nekatere dele postavili na določene položaje. S temi omejitvami je potrebno najti alternatvne načine, s katerimi boste našli pravo rešitev oz. rešili izziv. Vsak izziv pa ima - seveda - zgolj eno rešitev.
  Poleg vključevanja sten oz. pregrad igra vsebuje 7 ločenih kosov, vsakega v drugačni barvi in obliki imenovane tetromini in pentomini. Ko boste našli pravo rešitev za izziv bodo koščki prekrili celotno igralno ploščo.

  Za pričetek igre, morate na igralno ploščo, glede na izbrani izziv, postaviti eno ali več sten/pregrad - odvisno od težavnisti izbranega izziva. Težji kot je izziv, manj pregrad je potrebno postaviti. Igralna plošča ima na vsakem mestu zapisano številko, za enostavno postavitev pregrad in lažjo postavitev izbranega izziva. Odvisno od izbranega izziva - npr. izzivi začetne stopnje - lahko začetna postavitev vključuje tudi že kakšen igralni kos. Izziv je končan, ko vse igralne kose lepo zložite na igralno ploščo. :)

  Žepna miselna igra Smart Games - IQ Blox; Primer enostavnega izziva
  Primer izziva začetne stopnje. Levo: začetna postavitev; Desno: rešitev

  Žepna miselna igra Smart Games - IQ Blox; Primer zahtevnejšega izziva
  Primer izziva zahtevnejše (wizard) stopnje. Levo: začetna postavitev; Desno: rešitev


  Oglejte si video posnetek:


  Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

  Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').