Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Mega ponudba

Chebeltza v svoji naklonjenosti otrokom in staršem skrbi za odlično mega ponudbo, s katero lahko obogatite otrokovo zbirko igrač, pripomočkov in potrebščin po ugodnih cenah, ali pa si zagotovite izdelke, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

Naša mega ponudba vključuje zadnje kose, odprodajo izdelkov, izdelke v poškodovani embalaži ter razstavne in testne izdelke, ki so vam še bolj dostopni.
Kljub temu, da gre za izdelke, ki jih umikamo iz našega prodajnega programa ali za izdelke v poškodovani embalaži, vam zagotavljamo, da je vsebina kakovostna in popolna, vsi razstavni in testni izdelki pa popolnoma izpravni in delujejo brez napak. Ravno tako se vam izplača pogledati, kaj vam nudimo v kategoriji zadnji kosi - morda pa tik pred zdajci ujamete možnost, da kupite odličen izdelek, ki kasneje ne bo več na voljo.

Naša mega ponudba je resnično mega, z izbiro izdelkov v njej pa si boste zagotovili kakovost po najnižjih možnih cenah.

9 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Groovy Girls, Tegan

  Groovy Girls je linija večkrat nagrajenih, v celoti mehkih, ter modno oblečenih punčk in dodatkov zanje.
  Izvejte več

  Redna cena: 19,90 €

  Akcijska cena 17,90 €

 • Hranilnik za mlečne zobe Nodi

  Lesen hranilnik za mlečne zobe, z motivom malega prikupnega Nodija. Naj vaši otroci skrbno negovane zobke shranijo na prav posebnem mestu!
  Izvejte več

  Redna cena: 8,00 €

  Akcijska cena 5,60 €

 • LilyDoll Josephine

  Josephine je klasična mehka punčka in doživljenska spremljevalka vaše male dame. Oblečena je v prekrasno rožnato obleko s cvetličnim vzorcem, čeznjo nosi lep roza plašček, lase ji krasi naglavni trak s cvetom, obuta pa je v modne sandale.
  Izvejte več

  Redna cena: 34,00 €

  Akcijska cena 20,40 €

 • Mobile - Zabavna kmetija

  Lepo oblikovan mobile, ki ga lahko uporabite tudi za sobno dekoracijo.
  Izvejte več

  Redna cena: 19,80 €

  Akcijska cena 13,80 €

 • Poilodos - ovčka

  Iščete nekaj malce drugačnega? Potem nikar ne iščite dalje! DeGlingos je kolekcija fantastično oblikovanih, divjih in odbitih plišastih živali, ki bodo navdušile tako malčke, kakor tudi starejše "otroke".
  Izvejte več

  Redna cena: 39,00 €

  Akcijska cena 27,30 €

 • Skladovnica Nodi

  Lesena skladovnica v obliki malega Nodija, s katerim se bo vaš malček učil pravilnega razporejanja ter zaporedja, hkrati pa se bo neizmerno zabaval.
  Izvejte več

  Redna cena: 25,30 €

  Akcijska cena 17,70 €

 • Sortirna barka Barbapapa

  Velika hecna zibajoča barka, z lesenimi kockami najrazličnejših Barbapap, bo k igri privabila tako malčke, kakor tudi odrasle. Malčki bodo prepoznavali oblike in barve ter urili fine motorične spretnosti in koordinacijo, odrasli pa se bodo poleg neizmerno zabavali.
  Izvejte več

  Redna cena: 36,30 €

  Akcijska cena 25,40 €

 • Utrdba za viteze

  Kartonasta utrdba za male viteze. Z dvižnim mostom in štirimi stolpiči, bo utrdbo pred vsiljivci mogoče braniti dneve in tedne. Po opravljenem delu, jo boste zlahka zložili in shranili - do naslednjega napada!
  Izvejte več

  Redna cena: 29,90 €

  Akcijska cena 21,00 €

 • Vespa - oranžno-črna

  Kiddimoto Vespa temelji na obliki čisto pravih Vesp. Kiddimoto Vespe vključujejo klasične detajle, ki najdete tudi na pravih motornih kolesih, kot so: veliki zanji blatniki, sprednja zaščiat za noge, luči, naslon za noge ipd.
  Izvejte več
  139,99 €

9 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam