Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Družabna igra, Naseljenci otoka Catan hitra igra s kartami

Bodite prvi in ocenite izdelek

Priljubljena družabna igra Naseljenci otoka Catan sedaj na voljo tudi v priročnejši obliki - kartah.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

10,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Zabavna strateška družabna igra s kartami za male in velike


Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa Tauberja.

Priljubljena družabna igra Naseljenci otoka Catan sedaj na voljo tudi v priročnejši obliki - kartah.

Kot v priljubljeni namizni družabni igri Naseljenci otoka Catan, tudi v tej hitri in živahni igri s kartami uporabljate karte s surovinami, da bi pridobili kar čimveč zmagovalnih točk. S pridobljenimi kartami gradite ceste in poveljujete vitezom, z njimi gradite naselja, ki počasi preraščajo v mesta. Da bi v mestih lahko zgradili večje in pomembnejše stavbe, boste morali menjati surovine. Ko enkrat zgradite svoje naselja, le-ta ostanejo v vaši lasti, medtem, ko ceste in vitezi po "mili volji" prehajajo v last vaših soigralcev in nazaj. Zaradi slednjega vaše zmagovalne točke niso vednomer zaščitene.

Simpatična in dinamična igra s kartami ohranja igralni mehanizem istoimenske namizne družabne igre, le da je nekoliko hitrejša, predvsem pa manj zahtevna, zaradi česar je primerna tudi za mlajše igralce.

Igra s kartami je priročna tudi za kratkočasenje na potovanjih, v raznih čakalnicah ali pa celo v restavracijah, medtem ko boste čakali, da vas postrežejo. Je tudi idealno darilo za Catanove navdušence. :)

Igra traja približno 30min, komplet kart pa zadostuje za 2 do 4 igralce starejše od 8. let.

V kolikor združite 2 igralna kompleta, se igri lahko pridružita še 5. in 6. igralec.

Namizna družabna igra CATAN
...se imenuje otok, ki ga odkrijete s svojimi soigralci. Postanete prvi otoški prebivalci. Gradite naselja in jih povezujete s cestami. Trgovina s surovinami cveti, vasice rastejo v mesta. Enkrat je v izobilju glina, spet drugič les ali ruda. Z redno blagovno menjavo se nenehno odpirajo nove možnosti. A je za uspeh vedno potrebno nekaj strateškega razmišljanja, saj se nove možnosti odpirajo tudi nasprotnikom.

Kmalu pa otok postane premajhen in pretesen, kar povzroči razburljivo tekmo za zemljo, surovine in oblast. Na koncu pa je nekaj vsekakor jasno - na otoku lahko zavlada zgolj en sam samcat gospodar.

Boste to vi?

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«
Naseljenci otoka Catan je svetovno uspešna namizna igra. V naši trgovini lahko najdete tudi druge različice te igre, nadgradnje za več igralcev, nadgradnje osnovne igre z novimi scenariji in drugo. Vabimo vas, da si ogledate tudi kategorijo Družabne igre, kjer boste našli še druge klasične igre, ki vam bodo popestrile dolge dneve in vas vrnile v družbo vaših najbližjih.


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').