Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

logo chebeltzini prijatelji
graphic chebeltzini prijatelji Naša Chebeltza rada brenči in roji z drugimi nagajivimi in igrivimi, otrokom in družini zapriseženimi ljubitelji vsega pisanega, lahkotnega, domiselnega in kreativnega. Ker prisega, da je za otroke dovolj dobro le najboljše, se povezuje s prijatelji, ki ravno tako ponujajo le najbolj kakovostne izdelke in storitve – skupaj lahko namreč za čudovito otroštvo in vesele družinske urice naredimo še več.
chebeltza ico CHEBELTZINI PRIJATELJI - "vsi lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti"
Bumbar Park - največje otroško igrišče BUMBAR PARK
največje družinsko pokrito igrišče
Čarobni Gozd - otroška igralnica ČAROBNI GOZD
najem prostora za otroške rojstnodnevna zabave
Kavarna Čolnarna Trboje ČOLNARNA TRBOJE
kavarna Čolnarna Trboje, sprostitev za vso družino
KU-KUC otroško gledališče KU-KUC
otroško gledališče
(zavod za umetniško ustvarjanje, vzgojo in izobraževanje)
title ico KU-KUC otroško gledališče KU-KUC otroško gledališče - najlepše predstave s poslanstvom
Slika predstave Čebelica Debelica, otroškega gledališča KU-KUC
ico obiščite spletno stran KU-KUC gledališča na www.ku-kuc.com
logo KU-KUC otroško gledališče Predstave otroškega gledališča KU-KUC imajo bogato sporočilno vrednost in so z vzgojnimi izzivi odlična popotnica za življenje. Omogočajo priložnost za pogovor, spodbujajo kritično mišljenje in kreativnost otrok.

Predstave si enostavno morate ogledati!
Spravile vas bodo v smeh, potem pa nenadoma prijetno zresnile. So polne domišlije z ravno pravšnjo mero vzgojnosti.

KU-KUC otroško gledališče ima posebno vizijo, s pomočjo katere njegovi ustvarjalci uresničujejo najlepše poslanstvo na svetu. Njihova filozofija, ki je temelj njihovega ustvarjanja je drugačna od načina delovanja vseh drugih gledališč. V 16. letih njegovega delovanja so pripravili 29 izvirnih avtorskih gledaliških predstav, za katere so pripravili vse od scenarija, koreografije, kostumografije, tekstov, pesmic, melodij ... do uprizoritve.

Gledališče vsako leto izpelje vsaj eno veliko dobrodelno akcijo s sodelujočimi partnerji in humanitarnimi društvi, s katerimi razveselijo pomoči potrebne otroke in njihove družine.

Pohvalijo se lahko tudi kot eno najprepoznavnejših gledališč za otroke v Sloveniji.

ico INTERAKTIVNE PREDSTAVE z vzgojnim podukom
ico predstave za DOJENČKE in MALČKE
ico ANIMACIJE za vse priložnosti
ico ANIMACIJE ob Miklavžu, Božičku in Dedku Mrazu
ico DOBRODELNE PREDSTAVE večkrat letno
ico prelistajte KATALOG otroškega gledališča KU-KUC
title ico Čarobni Gozd Čarobni Gozd - najem prostora za rojstnodnevne zabave
Praznovanje rojstnega dne v Čarobnem gozdu, na temo dinozavrov s čisto pravimi dinozavrovimi repi
ico obiščite spletno stran otroške igralnice Čarobni Gozd na
www.carobnigozd.si
logo otroška igralnica Čarobni Gozd Igralnica Čarobni Gozd je prav zares čarobna – v njej namreč ne poznajo besede nemogoče in vam pripravijo čisto posebno doživetje, ki ga spremlja obilica smeha in razigrane zabave.

Čarobni gozd ni običajen prostor za otroške zabave, temveč prostor domišljije, kjer prav vsak otrok najde odlično idejo za tematsko rojstnodnevno zabavo. Pri njih namreč ne bivajo zgolj gozdne živali, temveč tudi princeske, gusarji, balerine, detektivi, dinozavri, dobre vile in kralji, včasih pa se cela igralnica spremeni tudi v divji zahod ali disko s posebno osvetlitvijo.

Vsi prostori so opremljeni in dekorirani po meri otrok – vse od garderobe do ustvarjalnice, prostora za počitek, prostora za hrustanje prigrizkov in tortic ter glavne igralnice, sredi katere raste njihovo čarobno drevo. In da otrokom res ne more zmanjkati idej poskrbijo še z velikim napoihljivim igralom za skakanje, gugalnico, plezalno steno, veliko leseno kuhinjo in raznimi drugimi igrali ter igračami. Vse "pod streho" - da rojstnodnevne zabave nikoli ne bi zmotil dež!

Mojca in Maja, ki sta gonilna sila Čarobnega gozda, poskrbita, da starši z rojstnim dnem nimajo prav nobenega dela, saj v igralnici pripravijo res prav vse: vabila, okrasitev, darilca za goste, rekvizite, čarobne napitke itd., dogovorite pa se lahko tudi za animacijo ali animacijo z baloni.

ico NAJEM PROSTORA za otroške zabave
ico raznolika TEMATSKA ponudba
ico ANIMACIJE za vse priložnosti
ico ANIMACIJE z baloni
Kavarna Čolnarna Trboje - prijeten oddih za vso družino
Oddih ob Trbojskem jezeru, za celo družino
ico obiščite spletno stran kavarne Čolnarna Trboje
www.colnarna-trboje.si
logo kavarna Čolnarna Trboje Kavarna Čolnarna Trboje stoji na idilični lokaciji ob Trbojskem jezeru, ki je nastalo po zajezitvi reke Save za hidroelektrarno Mavčiče.

V kavarni si lahko odpočijete od vsakdanjih opravil in hitrega tempa. Ob raznoliki ponudbi kave, domačih sladic ter prečudovitem pogledu na Trbojsko jezero boste hitro pozabili na težave in uživali v naravi.

Okusno pijačo in jedačo vam lahko postrežejo na dveh terasah ali v prijetnem notranjem ambientu, lahko pa se spustite povsem do jezera in uživate na plavajoči ploščadi. V poletnih mesecih se lahko preizkusite v odbojki na mivki in SUP-anju, vse leto pa se lahko udeležujete različnih dogodkov, ki jih organizirajo ob posebnih priložnostih - ali pa tudi kar tako, za prijetno druženje.

V Čolnarno so vabljeni tudi starši s svojimi malčki in otroki, za katere je še posebej lepo poskrbljeno. Med tem, ko starši uživajo v dobri kavi in mirnem okolju, lahko otroci "razgrajajo" v igralnici, ali pa sproščajo svojo energijo na igrišču, kjer se lahko gugajo, dričajo po toboganu in igrajo v pesku.

Vabljeni so tudi vsi tisti, ki bi se želeli v intimnem ambientu posvetiti svojim najbljižjim ali skupaj z družino in prijatelji proslaviti pomembne dogodke kot so rojstni dan, krst, diploma ...

ico KAVARNA nudi bogat izbor kave in domačih slaščic
ico razneAKTIVNOSTI, kot so odbojka na mivki, SUP-anje ipd.
ico udeležite se DOGODKOV ob različnih priložnostih
ico proslavite svoje POMEMBNE DOGODKE v družbi najbližjih
title ico Bumbar Park Bumbar park - največje pokrito otroško igrišče v Sloveniji
Največje pokrito otroško igrišče, z veliko gusarsko ladjo
ico obiščite spletno stran Bumbar parka
www.bumbar.si
logo otroška igralnica Čarobni Gozd Bumbar park je največje slovensko otroško igrišče, in tam otrokom nikoli ne more postati dolgčas, saj se pri njih vedno kaj dogaja.

Njihov park igral obsega veliko piratsko ladjo, tobogane in trampoline, tunele, električne avtomobilčke, spretnostne naprave kot so zračni hokej, ročni nogomet in seveda videoigrice, ter še cel kup igral za najmlajše kot so plezala in bazenček z žogicami.

Kadar se ni nujno zadrževati pod streho, lahko otroci za najrazličnejše igre izkoristijo zunanjo športno areno ali se odločijo za poganjanje gokartov. Vrt ob parku je možno izkoristiti za družinske piknike, kjer vam je na voljo simpatična piknik hišica, sicer pa lahko žejo in kruljenje v želodčku vedno preženete tudi v njihovem Bumbaru.

V Bumbar parku poleg igre in rojstnodnevnih zabav (s temo junakov, gusarjev, vesoljskih bojevnikov, Pike Nogavičke, gozdnih vil in princeskinega dnevnika) organizirajo tudi karaoke, iščejo male talente, se zabavajo ob kvizih in prirejajo ustvarjalne delavnice ter otroška super prvenstva. Vse samo zato, da je otrokom lepo.

ico NAJVEČJE družinsko igrišče
ico razni DOGODKI
ico Bumbar TALENTI in KARAOKE
ico praznovanje ROJSTNEGA DNE
ico Bumbar PARK IGRAL
ico Bumbar VRT
ico BumBAR poskrbi za lačne in žejne, s free WI-FIjem pa tudi za tiste dela obvezne