Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Modarri

Modarri

6 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Modarri, Komplet treh avtomobilov

  Komplet treh Modarri avtomobilov v eni embalaži. Avtomobilčke poljubno sestavite in nato preizkusite svoje dirkaške sposobnosti, saj avtomobili cesto "objamejo" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi te avtomobila razstavite, združujete z drugimi ter ustvaritjate popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  63,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Beach Cruzer

  Predstavljamo vam novi Beach Cruiser, katerega navdih se zgleduje po Santa Cruzu. Popolno vozilo za vožnjo vzdolž obale. Avtomobil s popolnim vzmetenjem in sistemom za krmiljenje s katerim lahko dobesedno občutite cesto. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Beach Cruiserja razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili, ter ustvarite popolnoma unikatna vozila. Izvejte več
  21,90 €

 • Modarri, S1 DIY Street Car

  Vpadljiv S1 DIYStreet avtomobil je prav poseben avtomobil, saj ga lahko oblečete v poljubne barve! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, S1 Street Car

  Vpadljiv S1 Street avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Street avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, T1 Track Car

  Za privlačen T1 Track avtomobil so proizvajalci dobili navidh pri italijanskih superavtomobilih! S T1 boste lahko preizkušali svoje dirkaške sposobnosti, saj cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi track avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

 • Modarri, X1 Dirt Car

  Vpadljiv X1 Dirt avtomobil prekipeva od razkošja! Idealen je tako za poslovna potovanja, kakor tudi sproščujoče izlete. Cesto "objame" s čisto pravim vzmetenjem ter patentiranim sistemom prstnega krmiljenja. In tako kot vse Modarri avtomobile, lahko tudi Dirt avtomobil razstavite, ter združujete z drugimi avtomobili in ustvarite popolnoma unikatna vozila.
  Izvejte več
  21,90 €

  Ni na zalogi

6 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam