Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Otroški voziček - Verve

Bodite prvi in ocenite izdelek

Verve je enkraten voziček, ki staršem nudi vsestransko uporabnost, elegantno obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino. Voziček je namenjen novorojenčkom od rojstva dalje, vse do starosti šest let (oz. do največje možne obremenitve 40kg). Po želji lahko dokupite tudi dodatni sedež (double kit), s katerim bo na vozičku prostor tudi za drugega otroka. Dodatni sedež zlahka namestite na voziček, z njim (in avtosedežem) pa lahko tvorite kar sedem različnih kombinacij vozička.Dobavni rok: 10-12 dni.

Razpoložljivost: Na zalogi

779,00 €
779,00 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Phil and Ted's Verve je premium voziček na vrhu Phil and Ted's-ove linije vozičkov. Verve (predstavljen v začetku leta 2011) je eden najbolj izjemnih in vsestranskih štirikolesnih vozičkov Phil and Ted's linije.

Verve je enkraten voziček namenjen staršem, ki si želijo oz. potrebujejo dvojni voziček, vendar tehta manj kot tradicionalni vse-terenski dvojni voziček. Staršem nudi vsestransko uporabnost, elegantno obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino.

Ima tudi novo zanimivo funkcijo, ki do sedaj ni bila na voljo pri nobenem od dosedanjih modelov. Novorojenčka oz. dojenčka lahko sedaj prevažate v avtosedežu oz. lupinici spredaj, medtem ko vaš malček uživa v vožnji na dodatnem sedežu (double kit) zadaj. Do sedaj starši niso mogli uporabljati avtosedeža ter dodatnega sedeža hkrati. To je bil največji problem vozičkov Phil and Ted's, ki pa je sedaj odpravljen.

Verve je odlična izbira za starše, ki želijo lažji dvojni voziček za uporabo od rojstva pa vse do največje skupne obremenitve vozička, ki znaša 40 kilogramov. Ozek profil dovoljuje lahko manevriranje v trgovinah, pa četudi se v njem peljeta dva otroka. Poleg tega je dobra naložba za starše, ki ne želijo kupiti dvojnega vozička, ki ne pokriva vseh potreb rastoče družine.

Verve ima tako kot Vibe preoblikovan zavorni sistem, ki se nahaja na ročaju vozička, zaradi česar je zavora veliko lažje upravljiva, kadar sta v vozičku dva otroka. Voziček je 20% lažji od Phil and Ted's Sport vozička, saj ima aluminijast okvir, elipsaste oblike pa mu dajejo eleganten in stilski videz. Dodatno oblazinjen sedež, se spusti v popolnoma vodoraven položaj, zaradi česar je primeren od rojstva dalje, malčkom pa zagotavlja udobno vožnjo. Verve ima tudi pameten varnostni pas, ki ga boste zlahka prilagodili hitro rastočemu malčku. Voziček se s kar najmanj napora in zelo kompaktno zloži tudi kadar je na njem pripet dodaten sedež.


Voziček je namenjen novorojenčkom od rojstva dalje, vse do starosti šest (6) let (oz. do največje možne obremenitve 40kg). Po želji lahko dokupite tudi dodatni sedež (double kit), s katerim bo na vozičku prostor tudi za drugega otroka. Dodatni sedež zlahka namestite na voziček, z njim (in avtosedežem) pa lahko tvorite kar sedem različnih kombinacij vozička.
V kombinaciji z vozičkom je na voljo tudi trda prenosna košara Peanut, mehka prenosna košara Cocoon in avtosedež Bebe z adapterji za namestitev na voziček.


Nastavitve sedežev pri liniji Verve:

otroški vozički Phil and Ted's - nastavitev sedežev

 1. novorojenček - novorojenček leži vodoravno na podlagi z ali brez mehke košare Cocoon, ki jo lahko obrnete v smer ali nasprotno smer vožnje;
 2. novorojenček - novorojenček leži vodoravno v trdi prenosni košari Peanut obrnjeni v nasprotno smer vožnje;
 3. novorojenček - novorojenček je v avtosedežu oz. lupinici nameščen na sprednji del vozička in gleda v nasprotno smer vožnje;

 4. otroški vozički Phil and Ted's - nastavitev sedežev

 5. malček - otrok lahko sedi pokončno, naslon pa omogoča neomejeno število naklonov;
 6. malček in dojenček - dojenček je v avtosedežu (lupinici) nameščen na vozičku spredaj medtem, ko je malček nameščen v dodatnem sedežu (double kit) zadaj;
 7. malček in dojenček - malček sedi zgoraj, medtem ko dojenček leži vodoravno pod malčkom;

 8. otroški vozički Phil and Ted's - nastavitev sedežev

 9. 2 malčka - oba otroka sedita pokončno eden za drugim. Tovrstni položaj vam omogoča, da pridete vsepovsod, kakor tudi z enojnim, oziroma običajnim vozičkom.


Značilnosti Verve vozička:
 • NOVO! - elegantna in kompaktna oblika - osupljivo ukrivljen, kompakten okvir, ki je za kar 10% bolj kompaktnejši od vozička Vibe
 • NOVO! - dvojna vzmetena, brezzračna kolesa z uravnoteženimi amortizerji spredaj za gladko upravljanje
 • NOVO! - izreden inženiring ter porazdelitev teže omogočata peresno lahko upravljanje
 • NOVO! - trojni naklon dodatnega sedeža (double kit) - naklon se nastavi v pokončno ali prijetno ležečo pozicijo, z uporabo ene same roke
 • NOVO! - ultra snoozy 34° položaj dodatnega sedeža za maksimalno udoben počitek
 • NOVO! - prezračevalni sistem sedeža omogoča regulacijo temperature mehko oblazinjenega ergonomskega sedeža
 • NOVO! - naslon sedeža od pokončnega do vodoravnega se nastavi gladko, z uporabo ene same roke
 • NOVO! - voziček se zelo kompaktno zloži z ali brez pritrjenega dodatnega sedeža
 • NOVO! - ročaj vozička nastavljiv na 6 različnih višin
 • NOVO! - zavora na dosegu roke saj se nahaja na ročaju vozička - da ne bi pokvarili vaših dizajnerskih čevljev ;)
 • NOVO! - varnostni certifikat za dodaten sedež - Verve ima varnostni certifikat za vse 3 naklone sedeža, kadar je v dodatnem sedežu nameščen malček, spredaj pa je voziček prazen. Torej ni potrebe po orkestriranem žongliranju pri nameščanju dveh otrok v voziček in ni nevarnosti, da bi se voziček prekucnil, kadar bi malček v zadnjem sedežu rad dremal medtem, ko bi otrok na sprednjem sedežu raje skakal po parku.

 • lahek, kompakten aluminijast okvir
 • prilagodljiva streha
 • fiksni/vrtljivi prednji kolesi
 • ročaj nastavljiv na različne višine/pozicije
 • ročna zavora
 • velika pnevmatska kolesa zadaj
 • manjša brezzračna vzmetena kolesa spredaj
 • pralna ter nepremočljiva prevleka
 • 5 točkovni nastavljiv varnostni pas
 • lahko namestljiv dodatni sedež (na voljo posebej)


Velikost ter teža:
 • širina: 66cm
 • dimenzije zloženega vozička (brez koles):
  84cm x 54cm x 27cm
 • teža: 13kg
 • največja možna obremenitev prednjega sedeža: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-spredaj: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-zadaj: 20kg


video (v angleškem jeziku):

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').