Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Navigator z dodatnim sedežem

Bodite prvi in ocenite izdelek

Navigator je enkraten voziček namenjen staršem, ki si želijo oz. potrebujejo dvojni voziček, vendar tehta manj kot tradicionalni vse-terenski dvojni voziček. Staršem nudi vsestransko uporabnost, zanimivo obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino.Dobavni rok: 10-12dni.

Razpoložljivost: Na zalogi

668,00 €
668,00 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

V Phil and Ted's Navigator voziček lahko namestite otroke od rojstva, pa vse do predšolskih let, saj njegov naslon lahko spustite v popolnoma raven položaj in obremenite z do 35 kilogrami (pri uporabi dodatnega sedeža Double Kit). Navigator voziček je novejša in nadgrajena različica najpopularnejšega "inline" Phil and Ted's-ovega vozička Explorer, z ogromno izboljšavami.

Navigator je po izgledu zelo podoben vozičku Explorer, vendar je vse na njem novo. Nov okvir izboljšuje ravnanje in odzivnost vozička - enoročno krmiljenje medtem, ko prenašate nakupovalne vrečke, govorite po telefonu ali srkate jutranjo kavo, ni bilo še nikoli tako enostavno. Sedež vozička je bolj mehak (plišast), barve živahnejše in tkanina bolj voljna oz. mehka.

Voziček Navigator je primeren za starše, ki želijo kupiti voziček za svojega prvega otroka in, ki ga lahko kasneje uporabijo tudi za drugega otroka oz. za starše z majhnim otrokom ter drugim na poti. Torej za vse, ki si kasneje zaželijo oz. potrebujejo dvojni voziček. Vendarle Navigator tehta manj kot tradicionalni vse-terenski dvojni voziček. Staršem nudi vsestransko uporabnost, zanimivo obliko in, kar je najpomembnejše, raste skupaj z družino.

Phil and Ted's vozički so najbolj znani po njihovem dodatnem sedežu, kot dodatni možnosti. Ko prispe vaš drugorojeni, lahko vaš Phil and Ted's voziček hitro spremenite v dvojni voziček za veliko manj denarja, kot pa če bi morali kupiti nov voziček za dvojčka. Z dodatnim sedežem, ki ima sedaj tudi naklon, je Navigator Phil and Ted's-ov najcenejši voziček z možnostjo nadgradnje v dvojni voziček, povrhu vsega pa lahko dodatni sedež nameščate ali odstranjujete po mili volji, želji in potrebi. Hitro, enostavno in brez kakršnegakoli orodja. Dodatni sedež se namesti na voziček spredaj ali zadaj ("inline"), s čimer voziček ostane enako širok kot v enojni verziji, kar vam omogoča enostavno dostopnost kamorkoli - vednomer in povsod.

Za razliko od širokega vozička za dva oz. dvojčke (eden ob drugem), ima Navigator ozek 59cm širok okvir, s katerim bo manevriranje nadvse enostavno tudi po trgovinah in nakupovalnih središčih, četudi boste potiskali dva otroka v njem. Navigatorjev okvir je tako za cel palec (2,54cm) ožji od prejšnjega modela Explorer.

Kot Explorer, ima tudi Navigator funkcijo, ki omogoča, da novorojenčka prevažate v avtosedežu (lupinici) spredaj medtem, ko vaš malček uživa v vožnji na dodatnem sedežu zadaj. Popolna novost pa je "Face 2 Face" oz. "obraz proti obrazu" sedež (na voljo posebej), s katerim boste sedaj otroka lahko prevažali tako, da bo gledal proti vam, kar vam bo omogočalo več intimnosti in povezovanja z otrokom.

Navigator je tako odlična izbira za starše, ki želijo lažji dvojni voziček za uporabo od rojstva pa vse do skupne največje obremenitve vozička, ki znaša 35 kilogramov. Poleg tega je dobra naložba za starše, ki ne želijo kupiti dragega dvojnega vozička, ki ne pokriva vseh potreb rastoče družine.


Voziček je namenjen novorojenčkom od rojstva dalje, vse do starosti pet (5) let (oz. do največje možne obremenitve 35kg). Po želji lahko dokupite tudi dodatni sedež (double kit), s katerim bo na vozičku prostor tudi za drugega otroka. Dodatni sedež zlahka namestite in z njim tvorite kar štiri različne kombinacije vozička.
V kombinaciji z vozičkom je na voljo tudi trda prenosna košara Snug, mehka prenosna košara Cocoon, sedež "Face 2 Face" in avtosedež Bebe z adapterji za namestitev na voziček.


Nastavitve sedežev pri liniji Navigator:

otroški vozički Phil and Ted's - nastavitev sedežev

 1. novorojenček - novorojenček leži vodoravno na podlagi z ali brez mehke košare Cocoon, ki jo lahko obrnete v smer ali nasprotno smer vožnje;
 2. novorojenček - novorojenček leži vodoravno v trdi prenosni košari Snug obrnjeni v nasprotno smer vožnje;
 3. novorojenček - novorojenček je v avtosedežu oz. lupinici nameščen na sprednji del vozička in gleda v nasprotno smer vožnje;

 4. otroški vozički Phil and Ted's nastavitev sedeža

 5. face-to-face™ - otrok gleda v nasprotno smer vožnje;
 6. malček - otrok lahko sedi pokončno, naslon pa omogoča neomejeno število naklonov;
 7. malček in dojenček - dojenček je v avtosedežu (lupinici) nameščen na vozičku spredaj medtem, ko je malček nameščen v dodatnem sedežu (double kit) zadaj;
 8. malček in dojenček - malček sedi zgoraj medtem, ko dojenček leži vodoravno pod malčkom;

 9. otroški vozički Phil and Ted's nastavitev sedeža

 10. 2 malčka - oba otroka sedita pokončno eden za drugim. Tovrstni položaj vam omogoča, da pridete vsepovsod, kakor tudi z enojnim, oziroma običajnim vozičkom.


Značilnosti Navigator vozička:
 • NOVO! - Izboljšano krmiljenje od predhodnih Phil and Ted's vozičkov - od prej zelo dobrega krmiljenja do sedaj odličnega
 • NOVO! - samodejni zaklep okvirja, za lažje rokovanje, ko je voziček zložen
 • NOVO! - vrhunska živobarvna tkanina (mehka površina v mat finišem) v katero je oblečen prostoren sedež
 • NOVO! - sedež lahko enostavno odpnete in odstranite za enostavnejše čiščenje
 • NOVO! - dodatni sedež z naklonom in strehico
 • NOVO! - nič več težav z visečimi odvečnimi varnostnimi pasovi! Nov način prilagajanja varnostnih pasov preprečuje, da bi bili odvečni trakovi v napoto
 • NOVO! - vožiček lahko od sedaj tudi personalizirate z "mix and match" dodatki - izbirate lahko med paleto barvnih podlog ter strehic za košaro Snug in tvorite popolnoma unikaten izgled vozička
 • oblika, ki omogoča, da lahko uporabljate avtosedež in dodatni sedež (double kit) istočasno!
 • hitro in kompaktno zlaganje z uporabo ene same roke - preprosto povlečete in potisnete vzvod za sprostitev zaklepa
 • strehica, ki sledi soncu, je strehica na tečajih, katero lahko potisnete čisto naprej za popolno zaščito pred soncem. Strehica ima tudi stranske žepe za shranjevanje osebnih potrebščin in glasbenih predvajalnikov, telefonov...
 • zavora v obliki pedala omogoča enostavno zaviranje in je izven dosega otrok na dodatnem sedežu
 • sedež vozička je bolj udoben in ga je lažje uporabljati. Ima izboljšano hrbtno ventilacijo, naslon se enostavno nastavi z uporabo zgolj ene roke in ima neomejeno nastavitev naklonov, nastavite pa ga lahko tudi v popolnoma vodoraven položaj. Prav tako je enostavnejša prilagoditev varnostnih pasov.
 • enostavno odstranljivo otroško sprednje varovalo
 • ima plastičen naslon za noge, ki omogoča lažje, enostavnejše ter temelitejše čiščenje.
 • vrtljivo sprednje kolo, ki ga lahko po potrebi (na bolj grobem terenu) tudi fiksirate
 • voziček ima blatnike tako na prednjem, kot tudi na zadnjih kolesih

 • voziček ima ergonomski ročaj z nastavljivo višino
 • lahko (na gumb) odstranljive pnevmatike
 • mehanizem za zaklep ogrodja, kadar je voziček zložen
 • odstranljivo prednje otroško varovalo
 • fiksno ali vrtljivo prednje kolo
 • močno, pralno, nepremočljivo podlogo


Velikost ter teža:
 • širina: 59cm
 • dimenzije vozička (d x š x v):
  106cm x 59cm x 103cm
 • dimenzije zloženega vozička (brez koles - d x š x v):
  76cm x 48cm x 30cm
 • teža: 12,5kg
 • največja možna obremenitev prednjega sedeža: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-spredaj: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-zadaj: 15kg

video (v angleškem jeziku):


Phil & Ted's Navigator voziček, si lahko ogledate v naši poslovalnici v Zg. Gameljnah 48f, Ljubljana-Šmartno (5 min vožnje iz Šentvida proti Kranju), vsak delovnik med 9. in 15. uro.
Vozički Phil and Ted's so dobavljivi zgolj po naročilu, dobavni rok je cca. 10 delovnih dni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, se prosimo obrnite na info@chebeltza.com.
Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').