Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Na prostem in Na kolesih

4 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Magnetni ribolov

  Magnetni ribolov je igra, s katero se bodo zabavali stari in mladi. Enajst lesenih ribic je potrebno uloviti s pomočjo dveh lesenih magnetnih ribiških palic, zmaga pa tisti, ki ujame ribice z največjim številom točk! psSSst... oh, so že ušle!
  Izvejte več
  21,50 €

  Ni na zalogi

 • Magnetni ribolov - nevarne morske zveri

  Magnetni ribolov je igra, s katero se bodo zabavali stari in mladi. Dvanajst lesenih ribic je potrebno uloviti s pomočjo dveh lesenih magnetnih ribiških palic, zmaga pa tisti, ki ujame najnevarnejšo ribo ali pa tisti, ki ulovi največje število točk! psSSst... oh, so že ušle!
  Izvejte več
  17,90 €

  Ni na zalogi

 • Zabavni lov na race - Ducky

  Dodajte nekaj zabave kopanju v domači banji, bazenčku ali pa zgolj igri na prostem. S šestimi živobarvnimi račkami ter dvema lesenima ribiškima palicama (mimogrede - na koncu palic sta pritrjena popolnoma varna kaveljčka), se bodo tako vaši malčki, kakor tudi vi, zabavali ure in ure.
  Izvejte več
  24,90 €

 • Zabavni ribolov - Fishy

  Dodajte nekaj zabave kopanju v domači banji, bazenčku ali pa zgolj igri na prostem. S šestimi živobarvnimi ribicami ter dvema lesenima ribiškima palicama (mimogrede - na koncu ribiških palic sta pritrjena popolnoma varna kaveljčka), se bodo tako vaši malčki, kakor tudi vi, zabavali ure in ure.
  Izvejte več
  24,90 €

  Ni na zalogi

4 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam