Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Igrače

Kakovostna otroška igrača ni zgolj pripomoček, ki našim najmlajšim pomaga pri kratkočasenju, temveč je učno orodje, ki ga spodbuja k spoznavanju sveta in mu predstavlja prvo učenje. Otroške igrače so tako bistven del otroštva in nujne za otrokov razvoj.

Naše otroške igrače obsegajo kakovosten program, namenjen vsem starostim in razvojnim stopnjam, predvsem pa jih odlikuje visoka kakovost, zaradi katere je didaktična igra otrokom še bolj prijetna. Med njimi so mehke igrače, vstavljanke, avtomobili in vozila, vse za domišljijsko igro, leseni vlakci, sestavljanke in puzzle, družabne igre in mnoge druge otroške lesene igrače ter tudi igrače drugih materialov.

Če si otrok želi igrače, mu vsekakor prisluhnite in poskrbite, da mu boste ponudili takšno, ki bo primerna njegovi starosti, znanju in zanimanju. Otroška igračka lahko namreč pogosto že v najzgodnejši fazi razvoja nakaže, kaj je tisto, kar otroka še posebej veseli in pri čem ga je potrebno spodbujati.

4 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Baby MASHAKA

  Žvižgajoč se je prizibala iz Afriške džungle! Ta opica (posebej izbrana za Toy Directory, ter nagrajena s prestižno nagrado "Naj Igrače v letu 2007"), bo zagotovo "visela" okrog vašega otroka in postala njegova najboljša prijateljca. Mashaka pa ni le čudovita opica, temveč je tudi udobna blazina in mehka odeja - vse v enem!
  Izvejte več
  31,00 €

 • CALIEL Kamela

  Ljubka kamela bo zagotovo pridobila naklonjenost vašega otroka, saj je pripotovala od daljnih sipin Arabije. Caliel bo prav zagotovo postala otrokov najboljši prijatelj, tako na poti, kakor tudi doma. Vendarle simpatična Caliel ni zgolj mehka in puhasta kamela, je tudi mehka blazina in udobna odeja - vse v enem!
  Izvejte več
  36,00 €

 • FURBIE Mačkon

  Puhast mačkon se bo zagotovo stisnil in udobno namestil v srce vašega otroka. Eden naših osebnih favoritov Furbie mačkon je popolen spremljevalec vašega otroka. Furbie bo prav zagotovo postal otrokov najboljši prijatelj, tako na poti, kakor tudi doma. Vendarle Furbie ni zgolj prisrčen mucek, temveč je tudi mehka blazina in udobna odeja - vse v enem!
  Izvejte več
  36,00 €

 • GAMBA Gazela

  Gamba je prav posebna gazela, rojena v afriških savanah. Gamba je po vsej verjetnosti edina plišasta gazela - in definitivno izredno prikupna! Njeni ne tako strašni rogovi pa se izkažejo za kar najbolj prijetne in mehke rogove, kar jih je.
  Izvejte več
  36,00 €

4 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam