Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Družabna igra, Naseljenci otoka Catan - Trgovci in Barbari

Bodite prvi in ocenite izdelek

Vznemirljiva igra prebivalcev otoka Catan. Med trgovanjem, razvojem in gradnjo se vednomer najde priložnost za dobro strategijo. Kdo bo zavladal na tem malemu otroku?

Razpoložljivost: Ni na zalogi

29,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Razširitev zabavne strateške svetovno znane družabne igre Catan


Velika svetovna uspešnica z miljoni navdušenih igralcev, ki kot za stavo trgujejo in gradijo. Fantastična strateška družabna igra Klausa Tauberja.

Ta dodatek NI samostojna igra, temveč ga lahko uporabljate le skupaj z osnovno igro Naseljenci otoka Catan!

Še nikoli toliko katanskih dogodivščin naenkrat - v eni škatli je kar pet novih razširitev, za po vrhu pa še štiri različice igre - za različno izkušene katance!

Trgovci in barbari so zbirka razširitev in različic vseh težavnostnih stopenj, ki jih je avtor igre ustvaril v desetih letih. Ena različica je tudi za igranje v dvoje!

Na severu otoka Catan se gradi. Po zelo prometnih cestah se skozi blato in čez globoke luknje prebijajo vlečni vozovi. Na grad, ki je sedež katanskega veta, vozijo marmor in steklo. Ko vam podivjani barbari prekrižajo pot, kot vodnik kolone vozov nimate lahke naloge. Ko pridete v bližino obale, zagledate v nebo dvigajoče se temne oblake. Roparski barbari so ponovno opustošili obalna mesta! Kje so hrabri vitezi, ki bi se zoperstavili divjim hordam?
In na jugu? Kaj ne prihaja iz tamkajšnje puščave ravnokar karavana kamel? To so nomadi, ki prinašajo tako zaželjeno trgovsko blago ter v zameno pričakujejo volno in žito. Pazite, da karavane ne zaobidejo vaših naselij! Še ni dovolj: na vzhodu naseljujejo katanske reke drugi naseljenci, gradijo mostove in pobirajo čisti dobiček. Boste na koncu ostali kot "največji revež" na cesti poražencev?

V petih scenarijih boste na Catanu doživeli pet novih napetih dogodivščin. Poleg tega vas čakajo tudi štiri različice, ki bodo naredile igro v še bolj pestro in spremenljivo. Ena izmed njih je "Catan za dva". Kdor si je že od nekdaj želel naseljevati v dvoje, lahko s to različico uživa ne samo v osnovni igri, ampak tudi v vseh scenarijih in različicah te razširitve.

Igra je leta 1995 prejela naziv »Igra leta« v Nemčiji, 1996 v ZDA in 1999 na Nizozemskem. Prav tako je leta 1995 prejela nagrado »Zlato pero« in 1. mesto za »Nemško nagrado leta«. Leta 2000 pa je prejela laskavi naziv »Igra stoletja«

Igra vsebuje odlično napisana in preprosto razložena navodila z imenitno a razumljivo grafiko.

Ena igra traja približno 60 do 120 minut (odvisno od zahtevnosti različice) in je primerna za 2 do 4 igralce, starejše od 10. let.

Ves igralni material je plastičen, a lahko to razširitev brez kakršnihkoli zadržkov kombinirate z leseno izvedbo slovenske osnovne igre in obeh razširitev (Mornarji ter Mesta in vitezi).


Naseljenci otoka Catan je svetovno uspešna namizna igra. V naši trgovini lahko najdete tudi druge različice te igre, nadgradnje za več igralcev, nadgradnje osnovne igre z novimi scenariji in drugo. Vabimo vas, da si ogledate tudi kategorijo Družabne igre, kjer boste našli še druge klasične igre, ki vam bodo popestrile dolge dneve in vas vrnile v družbo vaših najbližjih.


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').