Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Družabna igra, Ekec Pekec kurji drekec

Bodite prvi in ocenite izdelek

Vznemirljiva tekma v kraji peres za 2 do 4 piščance, stare vsaj 4 leta. Ob njej se bodo zabavali približno 15 oz. 20 minut.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

24,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Zabavna družabna igra male piščance - Ekec Pekec kurji drekec


Velika slovenska uspešnica, ki je doživela že 5. ponatis. Tokrat v manjši škatli, z manjšimi figuricami in kar je najpomembnejše - ugodneje!

V bistvu je Ekec Pekec igra spomina, le da ima pred klasičnimi igrami spomina velikansko prednost - otroci se je zlepa ne naveličajo. Bistvo igre namreč ni, kdo bo našel več parov ampak, kdo bo pokradel največ peres iz repkov svojih soigralcev, kar je - roko na srce - mnogo zabavneje!

Igra je leta 1998 prejela laskavi naziv »Igra leta«.

Na piščančjem dvorišču je danes peklenski trušč. Kdo je najlepši pernati prebivalec dvorišča? Kokoške in petelinčki so ob čakanju na izbor najlepšega že čisto iz sebe. Kar preveč si dajo opraviti s svojim perjem. Skrivaj pa se že odločajo, katera najlepša peresa bodo med tekmo poizkusili ukrasti tistim pred seboj! Vendar pa je za zmago potrebno tudi dobro poznati dvorišče. Marsikaj se skriva na njem! Slep piščanec s slabim spominom bo z oskubljeno ritko brez medalje žalostno prisostvoval zmagoslavju drugih ob podelitvi nagrad.

Vsak piščanček napreduje po potki pred seboj tako, da mora izmed šesterokotnih ploščic v notranjosti kroga najti tisto, ki je enaka jajčasti ploščici pred njim. Če jo najde v prvem poskusu, se premakne na ustrezno polje in išče naslednjo pred seboj. To ponavlja, dokler prvič ne zgreši. Takrat je na vrsti naslednji igralec.
Ko piščanček dohiti drugega, ga lahko preskoči, če najde ploščico, ki je pred tem piščančkom. Če je uspešen, mu iz repa ukrade pero. Kdor prvi zbere vsa peresa, zmaga.

Igra vsebuje:
  • 24 jajčastih ploščic za potko
  • 12 osmerokotnih ploščic z dvorišča
  • 4 piščance - dve kokoški in dva petelinčka
  • 4 peresa iz repa
  • pravila igre

Igra, ob kateri bodo uživali tako otroci kot njihovi starši. Ti bodo presenečeni, kako zlahka jih premagajo njihovi mali nadebudneži...


Opozorilo - Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3. let! OPOZORILO: Izdelek ni primeren za otroke maljše od 3. let. Majhni delci. Nevarnost zadušitve. Preden igračo izročite otroku, odstranite vso embalažo in etikete.

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').