Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Oprema

Osnovna otroška oprema naj bi se kupila že v času nosečnosti, saj gre za reči, ki jih potrebujemo za otrokovo nego, varnost in dobro počutje od rojstva naprej. A oprema, ki je primerna za dojenčka, seveda ne zadostuje,­ da bi poskrbeli za varnost, zdravje in udobje starejših otrok in je potrebno marsikaj dokupiti tudi kasneje.

V naši ponudbi so vam na voljo otroški vozički, otroški stolčki in otroški avtosedeži, ki so primerni za dojenčke, večino pa lahko prilagodite tako, da rastejo skupaj z otrokom­ otroški vozički so prilagodljivi in otroški avtosedeži obsegajo več skupin. Da bodo otroci na poti ne le varni, temveč bodo imeli vedno vse pri roki, poskrbijo otroški kovčki in odejice, za brezskrben užitek v poletnih dneh pa posebna otroška oblačila, ki nudijo varnost na soncu in v vodi.

Sodobna otroška oprema vam bo olajšala marsikateri opravek, zato se izplača odločiti za kakovost, prav tako pa ne gre pozabiti, da je naložba v nakup dobre opreme hkrati naložba v varnost.

1 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

  • Otroški voziček - Dot

    Kompakten, vedarle polno zmogljiv in z vsemi značilnostimi Phil and Ted's vozičkov, je Dot tandem idealen za mestno vožnjo. Phil and Ted's-ov najmanjši "inline" voziček še vedno nudi izredno velik osnovni sedež in ga lahko, tako kakor tudi druge vozičke Phil and Ted's, prilagodite rastoči družini z nakupom dodatnega sedeža.
    Dobavni rok: 10-12dni. Phil and Ted's voziček Dot trenutno ni dobavljiv. V primeru kakršnega koli vprašanja se prosimo obrnite na 059 044 766 oz. 040 885 905 ali na info@chebeltza.com. Izvejte več
    479,00 €

    Ni na zalogi

1 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam