Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Za starše, Poti adolescence

Bodite prvi in ocenite izdelek

Adolescenca je čas prehoda, ki preseneti oboje, tiste, ki jo izkusijo, in njihove starše, vzgojitelje in celotno družbo. Priročnik staršem pomaga, da ohranijo svojo vlogo tudi v turbolentnem obdobju adolescence.

Razpoložljivost: Na zalogi

Na zalogi le še: 1
10,00 €
10,00 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Odličen priročnik za starše najstnikov


»Še včeraj je bila moja hčerka tako ljubka, danes pa jo vidiš le še v brezobličnih kavbojkah!« »Naš sin kljubuje vsemu: skupnim obrokom, izbiri šole … Zasmehuje naše vrednote in nikoli ne konča svojih projektov.« »Ne ve, kaj hoče …«

Le kateri starši niso zaskrbljeni in se ne počutijo včasih nemočne, če ne celo zagrenjene, ko se spoprijemajo z izzivi adolescence? Puberteta je gospodovalna življenjska sila, ki v telo vnese nemir, pomeni slovo od blagoslova otroštva in graditev novih odnosov z drugimi. Konec otroštva se kaže na več načinov: stalni spori, kritiziranje, kršitve, če ne celo apatija ali depresija.

Kakšna je vloga staršev? Naj počakajo, da adolescenca mine? Naj bodo prijatelji svojim otrokom ali naj se trdno oprimejo starševske vloge? Je treba adolescenta zavarovati in njegove morebitne spodrsljaje prikriti? Kako mu dopustiti, da sprejme odgovornost, čeprav so tveganja neizogibna? Naj ga pustijo, da dela, kar želi? Na kaj morajo biti starši še posebej pozorni? Ali je včasih, za reševanje nepremostljivih težav, treba poiskati, pomoč zunaj družine? Kdaj to storiti?

Vse odgovore boste našli v odličnem priročniku, s pomočjo katerega bo obdobje pubertete lepše tako za vas kot za vašega najstnika.


  • vezava: broširana
  • velikost knjige: 12 cm x 18 cm
  • število strani: 158 strani


Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').