Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Družabna igra, Quoridor

Bodite prvi in ocenite izdelek

Namen miselne družabne igre Quoridor je s svojo figuro priti na drugo stran igralne plošče, hkrati pa postavljati ograje, ki skušajo enak namen preprečiti nasprotniku.

Razpoložljivost: Ni na zalogi

29,90 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Imate radi labirinte? Potem se morate gotovo lotiti družabne igre Quoridor, s katero se boste vadili tako v postavljanju ograj, ki bodo preprečevala napredovanje nasprotnikovi figuri, kot v iskanju poti skozi labirint proti cilju.

Namen miselne družabne igre Quoridor je s svojo figuro priti na drugo stran igralne plošče, hkrati pa postavljati ograje, ki skušajo enak namen preprečiti nasprotniku. Vendar pozor! Tudi on bo skušal sam napredovati, vas pa ovirati.

Ko boste krenili levo, vam bo pot zaprl z ogrado. Ko boste krenili desno, boste tudi tam trčili ob steno. In tako vas bo skušal usmeriti prav tja, kamor želi – daleč proč od ciljne črte.

Vsak igralec prejme ob začetku igre svojo figuro kmeta in deset ograj. Ko je na vrsti, lahko izbira: bo za eno polje premaknil figuro, ali postavil ograjo in tako nasprotniku preprečil napredovanje v želeni smeri? Včasih bo odločitev enostavna, včasih težka, pogosto bo treba tvegati, predvsem pa bo zmagal tisti, ki bo najbolj zvit in bo znal v svoji strategiji najbolj pretkano postavljati ograje in premikati figuro. In kadar se igralec znajde v slepi ulici? Žal se bo treba obrniti in poiskati novo pot, ki bo morda zelo daljša – a še vedno možna, kajti figure se nikoli ne sme popolnoma zapreti. Lahko pa pride še do ene zanimive situacije, do srečanja figur na sosednjih poljih. Takrat se lahko pretvarjate, da sta si kmeta povedala nekaj krepkih o mejnih kamnih in postavljanju ograj na tujem ozemlju, nato pa izkoristite položaj tako, da nasprotnikovo figuro enostavno priskočite in s tem pridobite kar dve polji na en mah. Igro lahko igrata dva ali štirje, pri čemer se bodo v želji priti na cilj gnetli kar štirje kmetje, vsak s svojimi petimi ograjami. In verjemite – več kmetov kot je, večje zgage so …

 • Igra za 2 ali 4 igralce.
 • Trajanje: 10 – 20 minut.
 • Ocene

  Napiši svoje mnenje

  Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

  Oznake izdelka

  Oznake izdelka

  Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').