Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Dot v rdeči barvi

Bodite prvi in ocenite izdelek

Kompakten, vedarle polno zmogljiv in z vsemi značilnostimi Phil and Ted's vozičkov, je Dot tandem idealen za mestno vožnjo. Phil and Ted's-ov najmanjši "inline" voziček še vedno nudi izredno velik osnovni sedež in ga lahko, tako kakor tudi druge vozičke Phil and Ted's, prilagodite rastoči družini z nakupom dodatnega sedeža.Dobavni rok: 10-12dni.

Razpoložljivost: Na zalogi

479,00 €
479,00 €

100% VAREN NAKUP!
V primeru vračila izdelkov vam vrnemo denar.

HITRA DOSTAVA
Naročila oddana do 12. ure bodo oddana še isti dan.

VAS ZANIMA ŠE KAJ?
VPRAŠAJTE NAS!
Na voljo smo vam vsak dan
med 9. in 15. uro
(razen nedelje in praznikov):
t: +386 (0)59 044 766
m: +386 (0)40 885 905
e: info[at]chebeltza.com

Podroben opis izdelka

Podrobnosti

Kompakten, vedarle polno zmogljiv in z vsemi značilnostimi Phil and Ted's vozičkov, je Dot tandem idealen za mestno vožnjo. Phil and Ted's-ov najmanjši "inline" voziček še vedno nudi izredno velik osnovni sedež in ga lahko, tako kakor tudi druge vozičke Phil and Ted's, prilagodite rastoči družini z nakupom dodatnega sedeža.

Dot je za kar 15% manjši od njihovega izredno popularnega Explorer modela, zaradi česar ga boste z lahkoto spravili tudi v najmanjši avtomobilski prtljažnik. Ne, da je širok zgolj 59cm, z elegantnimi 10" pnevmatikami je enostaven za manevriranje skozi ozke prehode, kot so ozka vrata, dvigala, trgovine ipd. Inovativen način in izredno kompaktno zlaganje z uporabo ene same roke, vam dovoljuje, da voziček hitro z zgolj eno potezo zložite, zato je idealen za razna potovanja ali pa priročno shranjevanje.
Tudi vašemu malemu potniku je zagotovljena udobna vožnja, četudi z racionalizirano velikostjo, lahko uživajo v sedežu polne velikosti, čigar naklon se lahko spusti v popolnoma vodoraven položaj. To pomeni, da Dot ni zgolj udobenotroški voziček, temveč je primeren od rojstva pa vse do 5. leta starosti.

Dot je po izgledu zelo podoben vozičku Explorer, čeravno je precej manjši in kompaktnejši. Nov okvir izboljšuje ravnanje in odzivnost vozička - enoročno krmiljenje medtem, ko prenašate nakupovalne vrečke, govorite po telefonu ali srkate jutranjo kavo, ni bilo še nikoli tako enostavno. Sedež vozička je bolj mehak (plišast), barve živahnejše in tkanina bolj voljna oz. mehka.

Voziček Dot je primeren za starše, ki želijo vsestranski otroški voziček, vendar imajo stisko s prostorom tako v avtu, kakor morebiti tudi v stanovanju oz. nimajo veliko prostora za shranjevanje. Voziček je primeren za prvega otroka, kasneje pa ga lahko uporabijo tudi za drugega otroka oz. za starše z majhnim otrokom ter drugim na poti. Dot je tako odlična izbira za vse, ki želijo lažji in kompaktnejši dvojni voziček za uporabo od rojstva pa vse do skupne največje obremenitve vozička, ki znaša 35 kilogramov. Poleg tega je dobra naložba za starše, ki ne želijo kupiti težkega in dragega dvojnega vozička, ki ne pokriva vseh potreb rastoče družine. Staršem nudi vsestransko uporabnost, zanimivo obliko in, kar je najpomembnejše, raste oz. se prilagaja rastoči družini.

Phil and Ted's vozički so najbolj znani po njihovem dodatnem sedežu, kot dodatni možnosti. Ko prispe vaš drugorojeni, lahko vaš Phil and Ted's voziček hitro spremenite v dvojni voziček za veliko manj denarja, kot pa če bi morali kupiti nov voziček za dvojčka. Z dodatnim sedežem, ki ima sedaj tudi naklon, je Dot Phil and Ted's-ov najcenejši voziček z možnostjo nadgradnje v dvojni voziček, povrhu vsega pa lahko dodatni sedež nameščate ali odstranjujete po mili volji, želji in potrebi. Hitro, enostavno in brez kakršnegakoli orodja. Dodatni sedež se namesti na voziček spredaj ali zadaj ("inline"), s čimer voziček ostane enako širok kot v enojni verziji, kar vam omogoča enostavno dostopnost kamorkoli - vednomer in povsod.

Za razliko od širokega vozička za dva oz. dvojčke (eden ob drugem), ima Dot ozek 59cm širok okvir, s katerim bo manevriranje nadvse enostavno tudi po trgovinah in nakupovalnih središčih, četudi boste potiskali dva otroka v njem. Dot-ov okvir je tako za cel palec (2,54cm) ožji od prejšnjega modela Explorer.

Kot Explorer, ima tudi Dot funkcijo, ki omogoča, da novorojenčka prevažate v avtosedežu (lupinici) spredaj medtem, ko vaš malček uživa v vožnji na dodatnem sedežu zadaj.


Voziček je namenjen novorojenčkom od rojstva dalje, vse do starosti pet (5) let (oz. do največje možne obremenitve 35kg). Po želji lahko dokupite tudi dodatni sedež (double kit), s katerim bo na vozičku prostor tudi za drugega otroka. Dodatni sedež zlahka namestite in z njim tvorite kar štiri različne kombinacije vozička.
V kombinaciji z vozičkom je na voljo tudi trda prenosna košara Snug, mehka prenosna košara Cocoon in avtosedež Bebe z adapterji za namestitev na voziček.


Nastavitve sedežev pri liniji Dot:

otroški vozički Phil and Ted's - nastavitev sedeža

 1. novorojenček - novorojenček leži vodoravno na podlagi z ali brez mehke košare Cocoon, ki jo lahko obrnete v smer ali nasprotno smer vožnje;
 2. novorojenček - novorojenček leži vodoravno v trdi prenosni košari Snug obrnjeni v nasprotno smer vožnje;
 3. novorojenček - novorojenček je v avtosedežu oz. lupinici nameščen na sprednji del vozička in gleda v nasprotno smer vožnje;

 4. otroški vozički Phil and Ted's nastavitev sedeža

 5. malček - otrok lahko sedi pokončno, naslon pa omogoča neomejeno število naklonov;
 6. malček in dojenček - dojenček je v avtosedežu (lupinici) nameščen na vozičku spredaj medtem, ko je malček nameščen v dodatnem sedežu (double kit) zadaj;
 7. malček in dojenček - malček sedi zgoraj medtem, ko dojenček leži vodoravno pod malčkom;

 8. otroški vozički Phil and Ted's nastavitev sedeža

 9. 2 malčka - oba otroka sedita pokončno eden za drugim. Tovrstni položaj vam omogoča, da pridete vsepovsod, kakor tudi z enojnim, oziroma običajnim vozičkom.


Značilnosti Dot vozička:
 • NOVO! - kompakten design za kar 15% manjši od svojega predhodnika - vozička Explorer
 • NOVO! - elegantne 10" pnevmatike
 • NOVO! - izboljšano krmiljenje od predhodnih Phil and Ted's vozičkov - od prej zelo dobrega krmiljenja do sedaj odličnega
 • NOVO! - samodejni zaklep okvirja, za lažje rokovanje, ko je voziček zložen
 • NOVO! - vrhunska živobarvna tkanina (mehka površina v mat finišem) v katero je oblečen prostoren sedež
 • NOVO! - sedež lahko enostavno odpnete in odstranite za enostavnejše čiščenje
 • NOVO! - dodatni sedež z naklonom in strehico
 • NOVO! - nič več težav z visečimi odvečnimi varnostnimi pasovi! Nov način prilagajanja varnostnih pasov preprečuje, da bi bili odvečni trakovi v napoto
 • NOVO! - vožiček lahko od sedaj tudi personalizirate z "mix and match" dodatki - izbirate lahko med paleto barvnih podlog ter strehic za košaro Snug in tvorite popolnoma unikaten izgled vozička
 • oblika, ki omogoča, da lahko uporabljate avtosedež in dodatni sedež (double kit) istočasno!
 • hitro in kompaktno zlaganje z uporabo ene same roke - preprosto povlečete in potisnete vzvod za sprostitev zaklepa
 • strehica ima stranske žepe za shranjevanje osebnih potrebščin in glasbenih predvajalnikov, telefonov...
 • zavora v obliki pedala omogoča enostavno zaviranje in je izven dosega otrok na dodatnem sedežu
 • sedež vozička je bolj udoben in ga je lažje uporabljati. Ima izboljšano hrbtno ventilacijo, naslon se enostavno nastavi z uporabo zgolj ene roke in ima neomejeno nastavitev naklonov, nastavite pa ga lahko tudi v popolnoma vodoraven položaj. Prav tako je enostavnejša prilagoditev varnostnih pasov.
 • enostavno odstranljivo otroško sprednje varovalo
 • ima plastičen naslon za noge, ki omogoča lažje, enostavnejše ter temelitejše čiščenje.
 • vrtljivo sprednje kolo, ki ga lahko po potrebi (na bolj grobem terenu) tudi fiksirate
 • voziček ima blatnike tako na prednjem, kot tudi na zadnjih kolesih

 • voziček ima ergonomski ročaj z nastavljivo višino
 • lahko (na gumb) odstranljive pnevmatike
 • mehanizem za zaklep ogrodja, kadar je voziček zložen
 • odstranljivo prednje otroško varovalo
 • fiksno ali vrtljivo prednje kolo
 • močno, pralno, nepremočljivo podlogo


Velikost ter teža:
 • širina: 59cm
 • dimenzije vozička (d x š x v):
  102cm x 59cm x 103cm
 • dimenzije zloženega vozička (brez koles):
  76cm x 59cm x 26cm
 • teža: 12kg
 • največja možna obremenitev prednjega sedeža: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-spredaj: 20kg
 • največja možna obremenitev dodatnega sedeža-zadaj: 15kg

video (v angleškem jeziku):


Vozički Phil and Ted's so dobavljivi zgolj po naročilu, dobavni rok je cca. 10 delovnih dni. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, se prosimo obrnite na info@chebeltza.com.
Dodatne informacije

Dodatne informacije

barva-dot rdeča

Ocene

Napiši svoje mnenje

Samo registrirani uporabniki lahko pišejo mnenja. Prosimo prijavite ali registrirajte se

Oznake izdelka

Oznake izdelka

Za ločevanje značk uporabi presledek. Za fraze uporabi enojni narekovaj (').