Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

Chebeltzine novičke

medene novičke otroške trgovine chebeltza.com


Chebeltza nekajkrat na leto izda ti. "medene" novičke, ki jih pridno raznosi na e-naslove njenih naročnikov. Ponavadi v njih obvešča o novo prispelih ali pa težko pričakovanih izdelkih, včasih pa si omisli tudi kakšno nagradno igro, vas povabi, da se ji pridružite na kakšnem dogodku, ali pa zgolj obvešča o odpoklicih izdelkov iz lastne ponudbe ipd.

Vsekakor pa Chebeltza ne-rada prekomerno smeti po vaših e-poštnih nabiralnikih, in lahko zatrdi, da se ne poslužuje prekomernega zasipanja le-teh. Novičke ponavadi izda enkrat (1x) mesečno, zgolj ob redkih priložnostih pošlje kakšno sporočilo več. Sicer pa se vsak, ki se na novičke mimogredé prijavi, se prav tako "neboleče" odjavi iz liste prejemnikov, če meni, da mu le-te niso po godu.


Prijava na Chebeltzine e-novičke:

 
Ker pa se zavedamo, da se marsikomu (iz kakršnega koli razloga) zdi rizično kar tako prijaviti se na (katere koli) e-novičke, smo se odločili, da vam omogočimo vpogled na nekaj naših novičk, ki jih je Chebeltza do sedaj namenila zvestim spremljevalcem (s klikanjem po spodaj prikazanih primerih še niste prijavljeni na e-novičke!).

Primeri novičk:

  • Pripravite se na noč čarovnic!, poslano 22.10.2015

  • NOVO! vagončki s črkami, poslano 15.10.2015

  • Sobotni izlet in zabava za vso družino, poslano 25.08.2015

  • Ravnokar prispelo - AquaPlay vodni kanali, poslano 13.08.2015

  • Ravnokar prispelo - Leseni vlakci, poslano 06.08.2015