Pokličite +386 59 044 766

Dobrodošli v otroški spletni trgovini Chebeltza!

PinToy

10 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam 

 • Gasilski tovornjak

  Izreden gasilski tovornjak iz masivnega lesa in lesenimi pripomočki za gašenje požara.
  Izvejte več
  54,90 €

  Ni na zalogi

 • Gradbiščna oprema

  Fantastična gradbiščna oprema, narejena iz masivnega lesa dopolnjuje delovne stroje istoimenske serije.
  Izvejte več
  23,90 €

  Ni na zalogi

 • Mestni gasilci

  Mali leseni gasilci bodo poživili vsako domišlijsko igro, saj bodo hitro na mestu požara, zaradi gibljivih udov, pa jih boste zlahka postavili v kakršen koli položaj boste želeli.
  Izvejte več
  19,55 €

 • Velik lesen bager/nakladač

  Fantastičen velik rumen bager nakladač, z delujočo žlico, narejen iz masivnega lesa ter kolesi obloženimi z gumo, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo bager ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  34,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen bager/rovokopač

  Fantastičen velik rumen bager, z delujočo žlico, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi gosenicami, ki bodo skrbele, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo bager ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  39,90 €

 • Velik lesen buldožer

  Fantastičen velik rumen buldožer, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi gosenicami, ki bodo skrbele, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo buldožer ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  30,90 €

 • Velik lesen mobilni žerjav

  Fantastičen velik rumen mobilni žerjav, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  28,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen prevozni tovornjak s 4 avtomobili

  Komplet vsebuje štiri lepe živobarvne avtomobile in dvonadstropni prevozni tovornjak, s katerim jih boste lahko prevažali naokoli. Zgornjo rampo lahko spustite, kar omogoča varno nakladanje in razkladanje avtomobilov. Izvejte več
  39,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen tovornjak prekucnik

  Fantastičen velik tovornjak prekucnik, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  34,90 €

  Ni na zalogi

 • Velik lesen valjar

  Fantastičen velik rumen valjar, narejen iz masivnega lesa ter gumijastimi kolesi, ki bodo skrbela, da bodo vaša tla brezhibna, ušesa pa spočita. Izredna kakovost zagotavlja, da bo valjar ostal v enem kosu četudi bo deležen grobe igre!
  Izvejte več
  30,90 €

  Ni na zalogi

10 Izdelkov

Nastavite padajočo smer
izdelkov na stran

Mreža  Seznam